Válassza az Oldal lehetőséget

A karácsonyi szezon legkapósabb kínai kütyüi 5000 forint alatt

A karácsonyi szezon legkapósabb kínai kütyüi 5000 forint alatt

Trónfosztás az alsóházban és hihetetlen árak a Fekete pénteken.

 cover


 

Bevezető

Gondolkoztam rajta, hogy bemerjem-e vallani, hiszen még magamnak is nehezen ismertem el, hogy ezeket a cikkeket jobban szeretem írni, mint egy bármilyen telefonbemutatót. Így van ez még akkor is, ha az adott telefon a csúcskategóriába tartozik. Talán azért van ez, mert a sokadik telefon után a munka már egy kicsit gépiessé válik, fényképezés, tesztek futtatása stb. stb. stb., itt pedig kapok egy listát, magam sem tudom mit találok benne, sőt, fokozom az élvezetet azzal, hogy nem is nézem meg előre miről fogok írni. Mindig csak akkor nyitom meg a következő hivatkozást, amikor az sorra kerül, így kicsit olyan az élmény, mint amikor a karácsonyfa alatt az ajándékot bontogatom, amikor lekerül a csomagolás ott vár a meglepetés.

Itt vagyok hát egy rakat linkkel, pont, mint egy hónappal ezelőtt kerek harminccal, és izgatottan várom, hogy meglepjetek, mert igazából Ti, olvasók, pontosabban a GearBest vásárlói leptek meg azzal, hogy milyen kütyüket szerettetek az elmúlt időszakban! Lássuk hát!

Az alábbi listába 1-2 kivétellel minden termék 5000 forint, vagyis 20 dollár alatt vásárolható meg, sőt a java részük ennél is jóval olcsóbb. A néhány felfelé kilógó kütyüt a népszerűsége okán nem volt szívem kihagyni!


 

1. Alfawise 32 GB-os memóriakártya

Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS 1

Ha már a meglepetést említettem a bevezetőben, akkor itt is az első igazán komoly meglepetés. Egy ideje panaszkodom amiatt, hogy bármilyen top listát kérek, annak az első helyén mindig a Xiaomi okoskarkötője, az Mi Band 3 áll. Nos, úgy tűnik, hogy ez az apró memóriakártya letaszította a trónról a karkötőt.

Nem tudom mi lehet ennek az oka, az ára eddig is jó volt. Talán az a magyarázat, hogy rengeteg olyan kütyüt vásárolunk, amibe kell kártya. Telefonok, tabletek, menetrögzítő- és sportkamerák, szóval sok minden van, amibe kártyát használunk, az Alfawise tárolója pedig annyira olcsó, főleg a hazai árakhoz képest, hogy bűn kihagyni a megrendelendő tételek közül. Azért, mielőtt kosárba tennétek jó ha tudjátok, hogy ennek a kártyának a sebessége videó rögzítés esetén csak a teljes HD vagyis FHD felvételekhez elegendő, a 4K-hoz gyorsabb kell!

A memóriakártya ára most 1250 forint, és itt tudjátok megvenni: Alfawise 32 GB-os memóriakártya


 

2. Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő

Xiaomi Mi Band 3 4

A Xiaomi okoskarkötője elvesztette az első helyet, de képtelen volt a második helynél lejjebb bukni. Most már nyugodtan mondhatjuk, hogy az idei karácsony egyik, ha nem a legnépszerűbb termékéről beszélhetünk!

A Xiaomi amúgy is egyre népszerűbb gyártó itthon, a neve már Magyarországon is egyet jelent a minőséggel és az alacsony árral. Az Mi Band okoskarkötő jól példázza azt a törekvést, azt az üzleti filozófiát, amit a Xiaomi vall. Ez röviden úgy írható le, hogy a legmagasabb minőség a legalacsonyabb áron.

Az Mi Band 3 mindent tud, amit egy modern okoskarkötőtől elvárhatunk, aktív életet élőknek remek segítség, hogy követni tudják egészségük megőrzésért tett erőfeszítéseiket. Lépést számlál, alvást monitoroz és képes 24 órás szívmonitorozásra is. Ráadásként az elődhöz képest nagyobb lett az akkumulátor, a kijelző fényesebb és nagyobb felbontású, valamint már 50 méteres mélységig vízálló is.

A karkötő ára jelenleg 6870 forint és itt tudod megvenni: Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő


 

3. Samsung UHS-3 64 GB-os memóriakártya

Samsung UHS 3 64GB Micro SDXC Memory Card

A legnépszerűbb termék és a dobogó harmadik helyén álló is egy-egy memóriakártya. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ez csak erősíti a hipotézisemet, miszerint nem csak az ár lehet az oka, hogy ennyi memóriakártya fogy, hanem az egyéb memóriakártyát igénylő kütyük szaporodása is közrejátszik.

Amúgy, én biztos nem az első helyen lévő kártyát venném meg, hacsak amibe kell nem támogatja a 64 GB-os tárolókat. A Samsung kártyája szinte hihetetlenül olcsó, ráadásul UHS-3 szabványú, ami nagyobb írási-olvasási sebességet jelent, ezáltal telefonba, tabletbe jobb háttértárnak, sportkamerába pedig, ha 4K-ban akarunk rögzíteni elengedhetetlen. Szóval ez a jobb!

A kártyát 3500 forintért itt találjátok meg: Samsung UHS-3 64 GB-os memóriakártya


 

4. 8,5 colos rajz és írótábla gyerekeknek

8.5 inch Writing Tablet Kid Drawing Board

Nagyon megörültem ennek a táblának, mert szerint az egyik legjobb dolog, amit kisebb 3-4-5-6 éves gyereknek vehetünk. Egyszerű, olcsó és nagyszerűen fejleszti a kreativitást és a rajzkészséget. Ha a fiaim ennyi idősek lesznek biztos meglepem őket egy ilyen táblával, mert nagyon szeretném, ha nem a TV, a telefon és a tablet lenne az egyetlen játék, ami érdekli őket.

A táblára műanyag ceruzával lehet firkálni, utána a tetején található gombbal törölhetjük a tartalmat. CR2016-os gombelem kell bele, egy-egy elemmel hónapokig működik, szóval nagy költséggel nem kell számolnunk. Sőt a táblához most kupont is sikerült szereznem, amivel az amúgy is barátságos árat tovább faraghatjuk.

A 8,5 colos rajztáblát a GBAC11114 kuponkóddal 1170 forintért vehetjük meg itt: 8,5 colos rajz és írótábla gyerekeknek


 

5. Xiaomi Aqara ajtószenzor

Xiaomi Aqara Window Door Sensor

A Xiaomi okosotthon megoldásai egyre népszerűbbek, kezdők is könnyedén össze tudnak legózni egy nagyobb rendszert vele. Ha a lámpák okosításán túlvagyunk, akkor jön a következő lépés, például a riasztórendszer finomítása, ehhez pedig kellenek a különféle szenzorok, például az ajtó és ablaknyitás érzékelők. Annak, hogy ez a cucc ennyire előkelő helyen szerepel a listában az oka lehet, hogy egy lakásban nem csak egy ajtó vagy ablak van, szóval, aki lakás okosításba kezd ebből tuti többet vásárol.

Oldalainkon egész cikksorozatot szenteltünk a témának, amit folyamatosan bővítünk az újabb eszközökkel. Ezeket a cikkeket itt olvashatjátok:

 1. 5 jó ok, amiért szükséged lehet okos otthonra
 2. Okosotthon alapozó Xiaomi rendszer építéséhez
 3. Xiaomi Gateway – kezdjük el az építkezést!
 4. Világítsunk okoségővel – Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!
 5. Ezt is kipróbáltuk – Xiaomi Philips Eyecare asztali okoslámpa
 6. A bűvöskocka Xiaomi módra – ez a Xiaomi Magic Cube

+1. Söpör, porszívózik és fel is mos a Xiaomi Roborock S50 robotporszívója

 A szenzort 2300 forintért itt tudjátok megvenni: Xiaomi okosotthon ajtó és ablakszenzor


 

6. Xiaomi érintés nélküli hőmérő

Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer

Eltelt néhány év, mire valakinek kipattant a fejéből a szikra, az ipari célra gyártott érintésnélküli hőmérséklet mérőket fel lehetne használni otthoni célokra is. Az ötletből termék, pontosabban termékek lettek, a Xiaomi is kínál ilyet. A lényeg tehát az, és ez főleg gyerekeknél praktikus, hogy úgy tudunk lázat mérni, hogy ehhez nem kell felébresztenünk a kölköt, akit végre, nagy nehezen elaltattunk. Elég a hőmérőt a homloka felé fordítani és máris látjuk a hőmérsékletet.

A Xiaomi hőmérője a legfontosabb 35-42 Celsius közötti tartományban +/- 0,2-, alatta és felette +/- 0,3 fokot tévedhet, a hőmérsékletet pedig 0,1 Celsius pontossággal képes megjeleníteni. Nyilván nem egy orvosi műszer, bár a magyar kórházakban sokan örülnének, ha ilyet használhatnának. A Xiaomi érintésmentes hőmérő jelenleg valamivel 5000 forint felett van, köszönhetően a bűn rossz árfolyamnak, de az érte kért 5400 forint így is kívánatos eszközzé teszi.

Itt megtalálod: Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer 


 

7. Xiaomi okosotthon hőmérséklet és páratartalom mérő

Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor

Ismét egy újabb bizonyíték a Xiaomi okosotthon népszerűségére. Ez az egyszerű cucc méri a szobák hőmérsékletét és páratartalmát, ennek segítségével működtethetünk légkondicionálót vagy okoskonnektoron keresztül fűtőtestet is.

Ismét figyelmetekbe ajánljuk cikksorozatunk eddig elkészült részeit:

 1. 5 jó ok, amiért szükséged lehet okos otthonra
 2. Okosotthon alapozó Xiaomi rendszer építéséhez
 3. Xiaomi Gateway – kezdjük el az építkezést!
 4. Világítsunk okoségővel – Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!
 5. Ezt is kipróbáltuk – Xiaomi Philips Eyecare asztali okoslámpa
 6. A bűvöskocka Xiaomi módra – ez a Xiaomi Magic Cube

+1. Söpör, porszívózik és fel is mos a Xiaomi Roborock S50 robotporszívója

A hő és páratartalom szenzort itt találjátok ~2500 forintért: Xiaomi okosotthon hőmérséklet és páratartalom mérő


 

8. Faember (Én vagyok Groot) virágcserép

Tree Man Flower Pot Doll Model Desk Ornament Gift Toy

Nyilván a márkanév védelme miatt nem hívhatják Grootnak, de aki látta a filmet annak egyértelmű, hogy ez a figura inspirálta ezt az aranyos kis cuccot. Nem más ez, mint egy kis virágcserép, így Groot fejébe ültethetünk növényeket haj gyanánt. Groot népszerűsége egyértelmű, a cserép ára is az, egyértelműen alacsony. Azt gondolom, hogy karácsonyi ajándéknak is tökéletes lesz akár családtagoknak, akár a kollégáknak.

Az ára most sokkal olcsóbb, mint eddig, mert a GBAU111130 kuponkóddal mindössze 1162 forint, itt tudod megvenni: Faember virágcserép


 

9. Hajtogatós kés túlélőknek

Folding Knife Creative Business Cards

Ezzel a cuccal eddig nem is találkoztam, pedig ötletes, ha például repülőgépet akarunk eltéríteni, hogy magángép híján is el tudjunk repülni kedvenc csapatunk meccsére, akkor szinte elengedhetetlen.

Szóval ez egy hitelkártya méretű valami, ami kihajtogatva messziről akár hitelkártyának is nézhető, így könnyen szállítható, csomagolható, vihetjük kirándulásra, túrára, én például lehet, hogy beújítok egyet, mert motorostúrán hasznát venném és lazán elférne az ülés alatt. Nyilván az ára sem veri le a csillagokat, így ajándéknak picit szegényes, de tény, hogy ötlet van benne!

Itt tudod megvenni 172 forintért: Hajtogatós kés túlélőknek


 

10. Alfawise RST2056 elektromos fogkefe

Alfawise RST2056 Sonic Electric Toothbrush

Bevallom az első igazi elektromos fogkefémet alig fél éve vettem meg, de az a helyzet, hogy már le is cseréltem egy kicsit komolyabb darabra. Ennek oka, hogy megszerettem és úgy döntöttem az olcsó, alig 3000 forintos megy az utazós cuccaim közé, a másikkal, ami erősebb is otthon mosom a fogam.

Az Alfawise RST2056 az árát tekintve az olcsóbb megoldások közé tartozik, de a tudását látva nyugodtan elférne a középkategória alján is. DuPont nylon kefe, négyféle mosási mód és fogkeféhez mérten nagy 650 mAh kapacitású akkumulátor. Szóval jó cucc, ráadásul a csomaggal kapunk 3 fejet is, ezzel jó darabig elleszünk.

Szerencsétek van, mert ehhez is sikerült kuponkódot szereznem, így a GBzypp1121 kódot használva 5000 forint alatt tudjátok megvenni itt: Alfawise RST2056 elektromos fogkefe


 

11. Sonoff wifis megszakító

SONOFF BASIC WiFi Wireless Smart Switch

Nem is tudom milyen magyar nevet lenne jó adni ennek a kütyünek. Ismét egy okosotthon cucc, amit arra használhatunk, hogy régebbi nem okos dolgokat okosítsunk. Például világítást vagy bármi mást, ami kettőhússzal működik. Ezt a vackot egyszerűen beépítjük az áramkörbe, és wifis, telefonos appos vezérlésen keresztül kapcsolgatjuk, hogy átengedje vagy ne az áramot.

Több okosat nem tudok róla írni. Olcsó, és praktikus, megvenni pedig 1450 forintért itt tudod: Sonoff wifis megszakító


 

12. Konnektoros fényérzékelős irányfény

Smart LED Night Light Bedroom Induction Lamp

Ez a lámpa az egyik kedvencem, veszik, mint a cukrot, ami nem is csoda, mert egész jól néz ki, az ára pedig hát hogy is mondjam finoman, a béka segge alatt van. EU dugós, vagyis belemegy az itthon használt konnektorokba, így átalakító sem kell hozzá. Ha sötét van felkapcsol, ha világos lesz lekapcsol. Működés közben mindössze 0,5 wattot eszik, a leírás szerint 50 ezer órát képes működni, vagyis megveszed és életed végéig használhatod, ha úgy akarod. Hogy ez miért éri meg a gyártónak nem tudom, de lelke rajta!

Mit jelent az hogy alacsony az ára? Hát azt, hogy szereztem hozzá kupont, így a GB1120led kuponkóddal 289 forintot kell darabjáért fizetnünk. itt megteheted Te is, ha megtetszett: Konnektoros fényérzékelős irányfény


 

13. Xiaomi Roidmi 3S autós transzmitter, telefontöltő és monitorozó

Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth Music Car Charger

Már megint az egyik kedvencem jön, ez a Xiaomi terméke, amit ugye tudjátok, nagyon szeretek. Ennek a kütyünek a régebbi verzióját használom, ami kicsit másféle és kihangosítóként is működött. Ez az új kihangosítani nem tud, de azért még mindig nagyon sokoldalú cucc kevés pénzért!

Amit tud a következő:

 • Ha olyan autód van, amiben nincs Bluetooth-os lejátszó, akkor a telefonodat össze tudod ezzel a kütyüvel kapcsolni (persze vezeték nélkül, Bluetooth segítségével), ezután a telefonos appban beállítod, hogy milyen frekvencián adja tovább a telefon hangját, a beállított frekvenciát megkeresed az autód rádióján és hallgatod a zenét a telefonodról.
 • Azért kihangosít is, igaz, ehhez a telefonod mikrofonját használja, szóval, ha közel van hozzád a telefon, akkor meg van oldva az autós kihangosító is!
 • Két telefont tudsz róla egyszerre tölteni 2,4 amperrel, vagy egyet maximum 3,4 amperrel. Gyors mint a fene!
 • A telefonos appon keresztül figyelheted autód elektromos rendszerét, például láthatod, ha elmegy a töltés

Szóval sokoldalú és most európai raktárból is olcsón rendelhetjük, a szállítási idő csak 3-7 munkanap!

Itt megtalálod 4063 forintért: Xiaomi Roidmi 3S autós transzmitter, telefontöltő és monitorozó


 

14. Xiaomi wifi jelerősítő

Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier

Na, ennek a cuccnak brutálisan lement az ára az utóbbi hetekben, így nem is csoda hogy nagyon sokat adtak el belőle. Az alacsony ár még él, szóval, ha úgy érzed szükséged van rá, akkor csatlakozhatsz a többi vásárlóhoz!

Mit is csinál ez a kütyü? Bedugod a konnektorba, letöltöd a telefonodra a hozzá tartozó programot, aztán az appon keresztül megkeresed annak a wifi hálózatnak a jelét, amit tovább szeretnél erősíteni. Leokézod és már kész is vagy! Azért azt ne feledd, hogy a távol lévő wifik esetén bár ennek az eszköznek a környezetében erős lesz a jel, a sávszélesség mégis alacsony marad. Ami előny, hogy ezen két külső antenna van, így azokat a hálózatokat, amiket telefonnal már nehezen használsz ezzel a kütyüvel még könnyen elérhetők lehetnek.

Itt tudod megvenni most csak 2908 forintért: Xiaomi wifi jelerősítő


 

15. Kézi nosztalgia játékkonzol

Children Mini Nostalgic Handheld Game Console

Azt szokták mondani, hogy régen minden jobb volt. Nem tudom így van-e, de én például nagyon szerettem anno a Commodore 64-es játékokat, néha kaptam kölcsön ZX Spectrumot is, azzal is nagyon sok órát játszottam. Nem mondom, hogy egy mai játék nem annyira jó, de valahogy a régi időknek meg volt a varázsa, én legalábbis jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre.

Ezzel az apró konzollal megidézhetjük a régi idők szellemét, mert a három colos kijelzőn nem kevesebb, mint 160 régi játékkal játszhatunk. Ez azt hiszem mindent elmond róla. Kicsi, zsebre vághatjuk és ott lehet velünk buszon, villamoson vagy vonaton, hogy toljuk a Mario-t orrvérzésig, vagy legalábbis addig, amíg a beépített 850 mAh kapacitású akkumulátor bírja. Ez amúgy a gyártó szerint 5 óra folyamatos játékot jelent.

Szerencsétek van, ehhez is sikerült kupont szereznem, így a GBTH59 kód felhasználásával 4250 forintért meg is vehetitek itt: Kézi nosztalgia játékkonzol


 

+1 ID115 Plus okoskarkötő (elnézést elszámoltam magam)

ID115 Plus 0.96 inch Smart Bracelet

A lista végére, legalábbis az első 15 helyezettet tartalmazó végére egy nagyon olcsó okoskarkötő került.

Képességek terén ennek a cuccnak sem kell panaszkodni, bár az ár okán feltételezhetjük, hogy a minősége elmered például a Xiaomi Mi Band 3-tól. Azért ez is képes szívmonitorozásra, lépésszámlálásra, alvásmonitorozásra meg hasonlókra, ráadásul a 0,96 colos OLED kijelzője színes.

Nem fogjátok elhinni, de ehhez is szereztem kupont, így a DPGB1132 kód segítségével féláron, egészen pontosan 1453 forintért vehetitek meg. Azt hiszem ennél olcsóbb okoskarkötő mostanában nem nagyon van!

Vásárláshoz kattintsatok ide: ID115 Plus okoskarkötő


 

El is érkeztünk tehát a lista végére, a következő 15 helyezettet már csak néhány szóban mutatom be, hátha találtok közöttük is érdekes dolgokat!


 

17. Samsung 32 GB-os memóriakártya 2035 forintért – 

18. A kedvenc utazós csavarhúzókészletem, ami mindig velem van, mert sosem lehet tudni, hol kell szétkapnom egy telefont. 1162 forint

19. i7s mini Bluetooth fülhallgató. Kicsit hasonlít az Apple termékéhez, ez is kicsi, vezeték nélküli és a doboza egyben a töltő is. 1685 forintba kerül csak! – 

20. Egy újabb olcsó 64 GB-os, ám a Samsung 64 GB-os kártyájánál lassabb memóriakártya ezúttal az Alfawise-tól 2908 forintért

21. GF07 nyomkövető. a Múlt hónapban már írtam erről az apró mágneses nyomkövetőről, ami egy telefonkártya segítségével megmondja, hogy éppen hol van. Beteszed a gyerek táskájába és vége a csellengésnek! 3781 forint az ára.

22. 10 méteres 100 LED-es égősor USB csatlakozóval. Táp nem jár hozzá, de bármibe, ami USB csatlakozós bedugható. Az ára 871 forint.

23. Vezetéknélküli telefontöltő. Nem tudom van-e ennél olcsóbb vezeték nélküli töltő a piacon. Azokhoz a telefonokhoz, amik támogatják a vezeték nélküli töltést 1034 forintért.

24. Nem fogjátok elhinni, megint egy memóriakártya, most egy 32 GB-os darab 1307 forintért.

25. Pótfejek az Alfawise elektromos fogkeféhez 1162 forintért.

26. 6 LED-es mozgás és fényérzékelős irányfény. 3 darab AAA elemmel hónapokig működik, nem kell konnektor, bárhova felragaszthatod a lakásban. 1744 forint az ára.

27. Xiaomi Piston fülhallgató. A legolcsóbb Xiaomi füles, aminek az ára 1453 forint.

28. AlfaWise WM02 egér, amiről cikket is írtunk. 2122 forint az ára.

A cikket itt olvashatod: Alfawise WM02 – gamerek kíméljenek!

29. Xiaomi Yeelight RGB LED-es okosizzó, a lakás okosítás első fázisa. 5236 forint az ára.

30. Háttartás javító izé. Minek is nevezzelek sorozatunk győztese 1744 forintért.

31. Az örök klasszikus, a Xiaomi toll 1339 forintért.


 

A cikk végére értünk, de mielőtt elköszönnék szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy éppen most zajlik a kedvenc áruházamban, a GearBesten a Fekete péntek, így durván jó árakkal leptek meg minket. Ha szeretnétek kihasználni az akciókat, akkor kövessétek Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan rakom ki az akciókat, illetve látogassátok meg az áruházat. Találtok zsákbamacskát, szerencsekereket, rengeteg kupont, és persze kuponok nélkül is nagyon jó árakat. Ha kérdésetek akad, akkor azt javaslom, a Facebook oldalunkat látogassátok, a nap nagyrészében online leszek, segítek a vásárlásban, vagy ha akciót, kupont keresel valamelyik termékhez.

Szóval katt ide: Gadget Shop Facebook oldal

Vagy ide: GearBest Fekete péntek

A karácsonyi szezon legkapósabb kínai kütyüi 5000 forint alatt 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.