Válassza az Oldal lehetőséget

A kínai LEGO drónnal fillérekért repülhetsz

A kínai LEGO drónnal fillérekért repülhetsz

Persze nem eredeti LEGO, de úgy néz ki, és tényleg fog repülni!

A repülő Mikulás után, ma éjszakára még egy drónos ajánló. Ez az apró szerkezet, ahogy a képen látszik is LEGO-hoz hasonlító elemekből van építve. Mindent nekünk kell összepattintani, a kábeleket bedugdosni, de onnan kezdve egy, a képességek terén átlagos, de jópofa drónunk lesz.

legodron_2.JPG

Rögtön felmerült bennem, hogy vajon mekkora súllyal boldogulhat el ez a masina, mert kedvem lenne különféle változatos szerkezeteket építeni köré, esetleg rá lehet biggyeszteni valami olcsó kamerát is. A szerényen 021 nevet kapó kvadkopterhez külön rendelhetünk egy 350 mAh kapacitású akkumulátort, ezzel pedig teljes töltöttség esetén 4-5 percet repkedhetünk, a hatótáv maximum 50 méter.

Az apró drónnak az ára is apró, mindössze 3700 forintot kérnek érte. Itt megtalálod: 021 Mini DIY Building Block RC Quadcopter

További hasonló drónokat itt találsz, akár kamerával is: Építőelemekből összerakható drónok

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.