Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb Blitzwolf akciók februárban

A legjobb Blitzwolf akciók februárban

Ebben a hónapban ezeket a Blitzwolf cuccokat érdemes megvenni.

A legjobb Blitzwolf akciók februárban


Tartalomjegyzék Mutasd

Nézd meg legfrissebb beharangozónkat, február 23-án érkezik a teljes teszt:


 

Bevezető

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a Blitzwolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni!

Ebben a cikkben rengeteg akciót találtok majd. A megszokott ajánló mellé, pontosabban a cikk végére egy listát is beilesztek további akciókkal. Csak ezeket nézve is jó hosszú cikk lesz, készítsetek be némi hidegélelmet és itókát. Lássuk hát!


 

BlitzWolf BW-OLT7 kültéri, napelemes reflektor

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 1

A Blitzwolf frankó kültéri lámpákat gyártott eddig is, ezek az utóbbi időben egyre jobban néznek ki. Az OLT7 is mutatós, a napelem alatt három világítótest található, amik szabadon forgathatók. Szóval, választhatunk, hogy egy irányba világítson teljes fényerővel, vagy 2-3 irányba kicsi kevesebb fénnyel. Igazán praktikus darab, a napelem miatt természetesen nincs szükség tápellátásra.

A lámpa a BG8c3e27 kuponkóddal a cseh raktárból 6000 forintért rendelhető meg itt:

BlitzWolf BW-OLT7 kültéri, napelemes reflektor

 


 

BlitzWolf BW-WD1 – a konyhamalac

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 2

840 milliliteres a kapacitása, ahogy minden jólnevelt konyhamalacot, úgy ezt is a mosogatónk lefolyója alá kell szerelni, adni neki egy kis áramot, aztán darálja szorgalmasan a bele kerülő ételmaradékot. A 380 wattos motorjával, a motor 3000-es percenkénti fordulatával megrág mindent, amit beleöntünk. Többet nem kell a szemétbe, wc-be hordani a maradékot.

Ezek általában elég drága cuccok szoktak lenni, nem úgy, mint a Blitzwolfnál. A BG68dd2c kuponkóddal 30 700 forintért megveheted itt:

BlitzWolf BW-WD1 – a konyhamalac

 


 

BlitzWolf BW-MS3 monitortartókar

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 3

Kevés a helyed az asztalon? A megoldás egyszerű, a monitorokról szereld le a talpat, csavarozd fel őket egy monitortartó karra és máris több helyed lesz. A Blitzwolfnak vannak egy- és kétmonitoros karjai is, most a kettest citáltam ebbe a cikkbe, de ha nektek egyes kell, akkor keressétek meg, csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, és kérjetek hozzá kupont. A Facebook csoport elérhetősége a cikk végén lesz!

Erre a karra 13 és 27 col közötti monitorokat csavarozhatsz, a karok darabonként, maximum 6,5 kilóval terhelhetők. Minden olyan monitor felszerelhető rájuk, ami szabvány VESA  fratokkal rendelkezik.

A kar ára a BGCZBWMS32 kuponkóddal 17 900 forint itt:

BlitzWolf BW-MS3 monitortartókar

 


 

BlitzWolf BW-UP1 USB 3.0 pendrive, 32 GB

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 4

Jelenleg a lengyel raktárból 32- és 64 GB-os darabok rendelhetők. Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 32 GB-os verzió a BGa91d9b kuponkóddal csak 2700 forintba kerül itt:

BlitzWolf BW-UP1 USB 3.0 pendrive, 32 GB

 


 

BlitzWolf BW-FYE9 TWS Bluetooth fülhallgató

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 5

Egy frankó agybadugós fülhallgató, amiben Qualcomm QCC3020 lapka dolgozik, Bluetooth 5.0 kapcsolaton csatlakozik a telefonunkhoz és ismeri az APT és AAC nagyfelbontású hangokat is. A töltő/tároló dobozba méretes, 500 mAh kapacitású akkumulátor került, a szerkezet egy töltéssel 6 órán át képes zenét juttatni a fülünkbe.

Az ára a BG90e965 kuponkóddal 11 800 forint itt:

BlitzWolf BW-FYE9 TWS Bluetooth fülhallgató

 


 

BlitzWolf AirAux AA-GB1 fejhallgató

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 6

Fülhallgató után egy sokat tudó fejhallgató jön. Az AA-GB1 játékosoknak készült, persze nem csak játékhoz használható. RGB fények kapcsolhatók be rajta, 7.1-es hangot tud, nagy, 50 milliméteres maghajtó dolgozik benne. A csillapítás 30 ohm, az átviteli frekvencia 20-20 000 hertz között, az impedancia -42±3dB. Még egy lényeges dolog, a csatlakozó USB rajta, így számítógépekhez esz jól használható.

Az ára a BGab2544 kuponkóddal 8300 forint itt:

BlitzWolf AirAux AA-GB1 fejhallgató

 


BlitzWolf BW-WTR01 okos, WIFI-s kerti locsolócsap

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 7

Egészen pontosan nem csap ez, hanem egy mágnesszelep, amit wifis kapcsolaton keresztül, a telefonunkról idomíthatunk. Kikapcsolhatjuk, bekapcsolhatjk vagy akár időzthetjük is a hét minden napjára külön-külön. A gyártó kerti locsolórendszerekhez ajánlja, én is kb. csak ehhez tudom elképzelni, de végül is mindenféle csap működését befolyásolhatjuk vele.

Az ára a BGHUCJ85 kuponkóddal 14 400 forint itt:

BlitzWolf BW-WTR01 okos, WIFI-s kerti locsolócsap

 


 

BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 9

Ennyiért itthon még buta lámpát sem lehet kapni, ez meg ezer dolgot tud. Természetesen egy LED lámpáról beszélünk, amiben 78+42 darab LED biztosítja a fényt. Ezek közül a 78 darab fehér színű, ezek világítanak lefelé, a maradék 42 pedig RGB, vagyis 16 millió szín visszaadására képes.

Utóbbiak felfelé világítanak, így a plafonról visszaverődő színes fény ad egyedi hangulatot a megvilágított helyiségnek. A fényerő 2200 lumen, a színvisszaadás értéke 80 Ra. A lámpa körátmérője 30 centi, a magassága 3,2 centiméter. A lámpa tudása ennél persze jóval nagyobb és érdekesebb. A fehér fény esetén állítható a színhőmérséklet a hidegtől a narancsos fényig, számszerűleg 2700-tól 6500 Kelvinig. A színhőmérséklet mellett természetesen a fényerő is szabályozható.

A színes LED-ek esetén említettem, hogy 16 millió színt tudunk „kikeverni”, és természetesen itt is szabályozható a fényerő. A lámpa vezérlését a mobilunkról tudjuk végezni, erre használhatjuk a Blitzwolf saját okosotthon alkalmazását, de beilleszthetjük a lámpát Google Home vagy Amazon Alexa rendszerekbe is, utóbbiaknál természetesen a hangutasítás is belép, mint vezérlési lehetőség.

A lámpát most kimondattan olcsón, a BG7414b6 kuponkóddal 12 796 forintért tudjuk megvásárolni itt:

BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

Teszt a lámpáról itt: BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA – GYANÚSAN OLCSÓ!

 


 

BlitzWolf BW-ST01 okos WC ülőke

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 8

Ha veszel egy ilyet, soha többé nem kell hideg deszkára ülnöd. Plusz. Van bidé funkció, van öntisztító funkció, UV fénnyel sterilizálja a WC-kagylót, az üléshőmérséklet állítható, és kicsit fura módon van hangulatfény is a wécében. Ez utóbbi képesség csöőőet feleslegesnek tűnik, de a többi tényleg jó! Ráadás, hogy jól is néz ki, és ha vendégek jönnek, akkor várni fogod, hogy valaki elmenjen végre oda, ahova a királyok is gyalog járnak.

A BGTYBW851 kuponkóddal 73 ezer pénzt kérnek érte itt:

BlitzWolf BW-ST01 okos WC ülőke

 


 

BlitzWolf BW-DLT1 összecsukható asztali lámpa akkumulátorral

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 9

A nevében benne os van minden fontos tulajdonsága. A beépített 3600 mAh kapacitású akkumulátornak hála nem vagyunk konnektorhoz kötve. A LED-es lámpa színhőfoka három fokozatban, 3000-4000-5000 kelvin között állítható, de természetesen állítható a fényerő is. Plusz jópont, hogy egész picire össze lehet cskni, így vihetjük magunkkal horgászathoz, kempingezéshez vagy ahova csak akarjuk.

A lámpa ára a BG8c2a18 kuponkóddal 12 400 forint itt:

BlitzWolf BW-DLT1 összecsukható asztali lámpa akkumulátorral

 


 

BLITZWOLF BW-TS4 TELEFON-, TABLET- VAGY OKOSÓRA TARTÓ

A 20+1 legjobb kínai kütyü 5000 alatt EU raktárból 1

A mai válogatásban lesz néhny Blitzwolf termék, mert kedvelem ezeket. Ilyen ez a telefon és tablet tartó is, amit amúgy jómagam is használok egy ideje. Ezen tartom a telefonom, de ezt használom akkor is, ha videót készítek telefonokról vagy táblagépekről. Az egész szerkezet fémből van, jól néz ki, erős, masszív. Most ezüst (fém) színben kapható, minden íróasztal dísze lehet. Az ára több, mint ezer forinttal alacsonyabb, mint ahogy azt megszoktuk, igaz, ehhez használni kell a BGbb4cbb kuponkódot is. Így 4397 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

BLITZWOLF BW-TS4 TELEFON ÉS TABLETTARTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 10

A Blitzwolf tavaly előtt mutatta be légtisztítóit, és túlzás nélkül mondhatom, hatalmas sikert aratott velük. Tudásra megegyeznek, vagy némely képességükben még jobbak is, mint a Xiaomi légtisztítói, ráadásul jóval olcsóbbak azoknál. Most az egyik kisebb, mondjuk hálószobába való légtisztítójukat akciózzák, az AP1-et. Erről tesztet is írtam, amit ott olvashattok: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Ezt a gépet a BGe578ef  kuponkóddal tehetitek olcsóbbá, az ár pedig így 25 595 forint itt:

BLITZWOLF BW-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

 


 

BlitzWolf BW-P16 mini powerbank

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 11

Külső akkumulátorokkal Dunát lehet rekeszteni, de van egy piaci rés, amit eddig nem nagyon töltöttek be. Ez pedig a kisméretű powerbank-ek területe. A külső akkumulátorok kiterjedése közel egyforma, a gyártók inkább a vastagságon változtatnak a kapacitás függvényében. A Blitzwolf most a powerbank hosszából faragott, gy egy élhető méretű 10 000 mAh kapacitású darabot hoztak létre. Női retikülbe való darab!

Az akkumulátor ára a BG124b03 kuponkóddal 6396 forint itt:

BlitzWolf BW-P16 mini powerbank

 


 

BlitzWolf BW-AT3C okosóra

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 12

A BlitzWolf természetesen gyárt órákat is, jónéhány típust. Az AT3C egy klasszikus, kerek számlapos, meglehetősen sportos óra. A kijelző 1,32 colos, a felbontása 360 x 360 pixel lenne, ha négyzet alakú lenne. A beépített akkumulátor 360 mAh kapacitású, ezzel az óra 30 nap készenléti időt tud, normál használat mellett 8-15 napig nem lesz szükségünk a töltőre.

Természetesen tud mindent, ami manapság egy ilyen órától elvárható. Cserélhető a számlap, értesít a bejövő üzenetekről, van lépésszámláló, alvásmonitor, szívmonitor, vérnyomás- és véroxigénszint mérő. Támogat tizenhárom sportmódot, olyanokat, mint a séta, futás, kerékpározás.

Az amúgy sem aranyárban mért órához most kaptunk egy méretes kedvezményt is, a BG1e8c6f kuponkóddal ezzel 15 036 forintért vásárolhatjuk meg itt:

BlitzWolf BW-AT3C okosóra

 


 

BlitzWolf BW-BS14 Pro mini telefonos gimball

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 13

Remeg a kezed? Nem tudod egyenesen tartani a telefonodat videózás közben? Reneg, ugrál a kép? Akkor ezt a kütyüt neked találták ki. Kisimítja a kezed mozgásából adódó forgást, pörgést, rázkódást, így az átlagnál sokkal szebb videókat tudsz majd a telefonoddal készíteni. Nem foglal sok helyet, összecsukva mindössze 154 x 112 x 68 centi, a tömege pedig alig több, mint 30 deka.

Az ára a BG0c9a1e kuponkóddal 28 800 forint itt:

BlitzWolf BW-BS14 Pro mini telefonos gimball

 


 

…és, ami a listába nem fért el:

ZÁRSZÓA végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA
YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!HOC TV YOUTUBE CSATORNA
A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link. Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget fizetned kell majd! 

KépNévKuponkódÁr
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 14BlitzWolf®BW-NET5 Mini 300M USB WiFi AdapterBGdcc667Ft2 237
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 15BlitzWolf® BW-SDB1 Pro 35-inch bluetooth V5.0 SoundbarBGd15066Ft20 156
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 16BlitzWolf® BW-KB1 Mechanikus billentyűzetBG451594Ft14 076
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 17BlitzWolf® BW-AS3 70W 12000mAh Bluetooth hangszóróBG6ec464Ft25 595
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 18BlitzWolf® BW-GC4 gémerszékBG03442eFt21 116
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 19BlitzWolf® BW-WA4 30W Bluetooth hangfalBG5193caFt15 996
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 20BlitzWolf® BW-CLA1 Car szivargyűtó töltő Dual 150WBGf4888cFt4 797
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 21Blitzwolf BW-GO1 Gas Barbecue GrillBG0fbf7cFt63 993
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 22BlitzWolf® BW-VB1 tálas mixer, 1500W 8-Speed All-MetalBGErikaVB1Ft46 394
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 23BlitzWolf® BW-SH3 párásítóBG72a13cFt20 156
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 24BlitzWolf® BW-DD1 vezeték nélküli felmosóBG73d71bFt28 795
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 25Blitzwolf® BW-LT20 24W okos LED mennyezeti lámpaBGHUCJ39Ft9 596
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 26BlitzWolf® BW-S15 60W 6-Port USB töltő Dual QC3.0BG8a6e4aFt6 716
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 27BlitzWolf® BW-HL4 okosóraBG7c5577Ft9 596
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 28BlitzWolf® BW-TAP1 légtisztítóBG231028Ft15 356
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 29BlitzWolf® BW-HOC4 irodai székBG8a82ffFt38 395
A legjobb Blitzwolf akciók februárban 30BlitzWolf BW-MGS1 nyakmasszírozóBG87aa78Ft16 316

 


ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 31

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.