Válassza az Oldal lehetőséget

A nap telefon ajánlata – 8 maggal 30 ezer forint alatt

A nap telefon ajánlata – 8 maggal 30 ezer forint alatt

Nem hibátlan, de a nyolcmagos Snapdragon procival így is erősen elgondolkoztató.

LeTV Le S3 X522 1

Vannak néha olyan ajánlatok, amik súrolják a kihagyhatatlan kategóriát, ez is ilyen. Ha olcsón erős telefont keresel, akkor ezen érdemes elgondolkozni.

Nem is ragoznám sokáig, lássuk milyen vasat kapunk 30 ezer alatt! A legfontosabb, hogy a telefonban a Qualcomm Snapdragon 652-es lapkája dolgozik, amiben többek között egy nyolcmagos, 1,8 GHz-es működő processzort találunk, mellette pedig, a grafikai feladatokért egy Adreno 510-es GPU felel.

LeTV Le S3 X522 2

A telefonban 3 GB RAM és 32 GB ROM található, amik azt gondolom manapság még jó értéknek számítanak. A telefon kijelzője 5,5 colos, felbontása pedig teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel. Kamerát természetesen találunk elől is és hátul is, előbbi 8-, utóbbi 16 megapixeles. A vezeték nélküli hálózatok eléréséhez egy modern, 802.11 a/b/g/n/ac szabványokat támogató WiFi-t kapunk, ami már kétcsatornás, elérjük vele a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es hálózatokat is. A beépített akkumulátor 3000 mAh kapacitású.

LeTV Le S3 X522 3

Nem lenne szép elhallgatni, hogy a telefon nem támogatja az itthon elterjedt B20 800 MHz-es LTE sávot, így a szélessávú internet jó eséllyel csak a nagyobb városainkben lesz elérhető. Emiatt a telefont olyanoknak ajánljuk, akik vagy keveset interneteznek, vagy olyan területen élnek, ahol B20 nélkül is van LTE kapcsolat, de nekik tényleg főnyeremény lesz, mert ezért a pénzért más gyártótól jó eséllyel csak egy négymagos processzort, HD felbontást és 2 GB memóriát kapnánk.

LeTV Le S3 X522 4

A LeTV Le S3 X522 tehát most 110 dollárba kerül, ami a jelenleg elég magas dollár árfolyam mellett is 30 ezer forint alatti árat jelent. A forgalmazó a European Direct Mail nevű szállítási módjával vám és ÁFA mentes érkezést ígér, így ez nem növeli a költségeket, a szállítás költsége pedig csak 500 forint.

A telefont itt találjtok: LeTV Le S3 X522 – Banggood

A nap telefon ajánlata - 8 maggal 30 ezer forint alatt 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.