Válassza az Oldal lehetőséget

A nap telefonja – nyolcmagos mobil 24 ezer forintért

Ha nem zavar, hogy nem a legújabb Android van rajta ez lehet az új telefonod!

LeEco Le 2 X526 1

A kacifántos név alatt ennek a hétnek a meglepetés telefonja lapul. Olyan hardver kapunk itt 24 ezer forint alatt, amitől minden jóérzésű telefonokba szerelmes egyén eldobja az agyát.

A LeEco LeTV Le 2 X526 nevű telefonban egy Qualcomm Snapdragon 652-es központi egység dolgozik nyolcmagos procival 1,8 GHz-es órajelen, mellette pedig egy combos Adreno 510-es GPU rajzolja a pixeleket. Nem is kevés pixelt, mert a telefon 5,5 colos kijelző teljes HD felbontással rendelkezik, vagyis a pixelek száma 1920 x 1080.

LeEco Le 2 X526 2

A mobilban 3 GB a memória mennyisége és 32 GB a háttértár, ami manapság már nem őrület, de azt gondoljuk, hogy ezért az árért bőven jó ez – az Apple még a iPhone X-be sem tesz több memóriát-, tehát erre sem fog emiatt panaszkodni, aki megveszi! Nagyon jó hír, hogy a 4.1-es Bluetooth mellé itt már az újabb 802.11 a/b/g/n/ac WiFi került. További ráadás a jór hír cunami közepén, hogy a telefon támogatja az itthoni B20 800 MHz-es LTE sávot, így a gyors internetnek nem lesz akadálya!

Nem elég a jóból? Folytatom! A telefonban két kamerát találunk, de nem ám gagyi 2 megapixeleseket. Az előlapon egy 8 megapixeles szelfi készítő kapott helyet, a hátlapon pedig egy már tényleg fényképezőgépnek nevezhető 16 megapixeles szenzor dolgozik egy f/2.0-ás rekeszértékű objektív alatt.

LeEco Le 2 X526 3

Az a helyzet, hogy ennek a telefonnak nem itt lenne a helye, nem ebben a listában. Szégyenszemre szamárpadba kényszerült, de ez nekünk csak jó. A jelenlegi ára 86 dollár, vagyis mai árfolyamon nem egészen 24 ezer forint. Ha kicsit körül néztek a telefonok között, akkor látni fogjátok, hogy a hasonló képességű telefonok minimum 50 százalékkal többe kerülnek, így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a készülék ennek a hétnek a bomba ajánlata, és érdemes rá lecsapni, amíg van belőle készleten.

Itt megtalálod a GearBest áruházban 23 900 forintért: LeEco Le 2 X526

Szállítási módnak válaszd a Priority Line-t, hogy további költségek, vám és ÁFA nélkül érkezzen a csomagod!

A nap telefonja - nyolcmagos mobil 24 ezer forintért 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2