Válassza az Oldal lehetőséget

A Nokia Classic szériája újabb készülékkel gyarapodott

Szívós mobiltelefonnal bővült a Nokia egyébként is igen bőséges termékpalettája.

A Nokia 3720 Classic strapabíróságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy teljes mértékben eleget tesz az IP54-es szabvány előírásainak, ami abban mutatkozik meg, hogy akár 2 emeletes magasságból is elejthető, anélkül, hogy az bármiféle károsodást is elszenvedne, ám az ütésállóságon felül védelmet nyújt a vízzel és a porral szemben is. Ennek érdekében a hátlapi fedőlemezt egy csavar paszírozza oda magához a készülékhez.

A Nokia Classic szériája újabb készülékkel gyarapodott

A finnek mobilja egyéb paramétereit illetően hozza az elvárható szintet, ezek a teljesség igénye nélkül a következők: 2 megapixeles, vakuval támogatott kamera, videorögzítés lehetősége (11 képkocka másodpercenként), 2,2 hüvelyk nagyságú, QVGA (320 × 240) felbontású, 16,7 millió színárnyalatot megjeleníteni képes kijelző, zseblámpaként funkcionáló LED, 20 MB saját memória, 1 GB-os microSD memóriakártya, micro-USB csatlakozó, FM rádióvevő és a legelterjedtett audioformátumok (MP3, MP4, WMA, AAC, AAC+ és eAAC+) ismerete.

A Nokia Classic szériája újabb készülékkel gyarapodott

A 94 gramm tömegű, 115 mm × 47 mm × 15,3 mm nagyságú, sárga vagy szürke kivitelben érkező készülék 1050 mAh-s, lítium-ionos akkumulátora legfeljebb 7 órányi beszélgetést, vagy 450 órás készenléti időt, esetleg 14,5 órán tartó zenehallgatást tesz lehetővé. A háromsávos — GSM 900/1800/1900 MHz — Nokia 3720 Classic 174 dollár ellenében vihető haza.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2