Válassza az Oldal lehetőséget

A profi gamer csapat Fnatic limitált számú egeret és headsetet készített

A profi gamer csapat Fnatic limitált számú egeret és headsetet készített

fnaticA SteelSeries-zel működött együtt a játékos csapat, ennek eredményeképp juthat el a szerencsésekhez az alacsony számban megjelenő egér és headset duó.

Lassan minden gyártónak lesz egy “profi gamer csapat által készített” periféria családja, ezúttal a SteelSeries állt be a sorba, de kereslet mindig van ezekre a termékekre. Hogy miért? Mert általában különböznek a megszokott sémáktól, ez pedig különösen igaz a Fnatic munkájára. Sikerük talán egyszerűségüken rejlik, hiszen sem az egér sem a headset nem kapott fölösleges csicsát, a csapat színeit illetve logóját viselik a termékek és teljesen egyszerű formatervet követnek.

A Sensei névre keresztelt rágcsáló driver telepítése nélkül is használhatóvá válik és ahogy a képen látható, csak a szokásos gombokkal rendelkezik. Működéséért a 32 bites ARM processzor felel, a szenzor pedig 1-5700 CPI-s módban működtethető, de a Double CPI ‘tuning’ lehetőségek hála a 11400 CPI érzékenység is elérhető. A limitált szériás rágcsáló ára 100 euró.

steelseries-fnatic-mouse

A 7H nevű headset 50 milliméteres dinamikus membránokkal büszkélkedhet. A fejhallgató kialakítása zárt, éppen ezért egy LAN partyn a zajokat megfelelően zárja ki, a fülpárnák anyaghasználata hibrid, azaz bőrt és szövetet is használtak a gyártáskor. A szokásos marketinges ígéretek a hangzásvilágra vonatkozóan itt is megtalálhatóak, mi véleményt csak esetleges tesztelési időszak után mondanánk. Mindenesetre a 7H négy részre szedhető szét, a könnyebb hordozhatóság érdekében és 115 eurót kóstál.

steelseries-fnatic-headset

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink