Válassza az Oldal lehetőséget

A Sharp 3D-ben látja a világot!

3D kijelzővel, és kamerával felszerelt PDA-t tervez a Sharp.

 

A multimédia fejlődése nem csak a televíziók fejlődésénél figyelhető meg. A cég szóvivője elmondta, hogy még talán idén bemutatásra kerül egy készülék, melyben már az év első felében nyilvánosságra hozott 3D-s kijelző lesz, a hab a tortán, hogy a cég lehet 3D-s kamerával dobja piacra a PDA-t!

A kijelzőt maximum 7,5cm átmérő jellemezheti, ami a mai piacon nem mondható túlságosan nagynak, de láttunk már kisebbet is! A kijelzőt speciális szemüveg nélkül, körülbelül 30cm távolságról nézve is 3 dimenzióban láthatja a felhasználó! Megfelelő távolságnál, a két szemnek más-más kép jelenik meg. Ezt használta ki a Sharp. “A kijelző extra nagy fényerejének köszönhetően még napfényben is látványos megjelenést biztosíthat.” (majd meglátjuk). A kijelző hátulütője lehet a nagy energiafelvétel, melyre reméljük, figyelnek majd a szakemberek.

A Sharp 3D-ben látja a világot!

A Sharp mindenesetre nem bízta a véletlenre a dolgot és egy apró 3D-s kamerát is tervez. Az újdonságról sajnos még semmilyen más információ nem áll rendelkezésünkre. Egy biztos: Ha a kijelzőt és a kamerát ötvözik, akkor bárhol bármikor 3D-ben nézhetünk filmeket, játszhatunk, vagy éppen 3D-ben rögzíthetjük a családi ünnepeket. A szóvivő, más cégekkel való tárgyalás részleteit nem árulta el.

Forrás: Engadget.com

A Sharp 3D-ben látja a világot!

A Sharp 3D-ben látja a világot! 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2