Válassza az Oldal lehetőséget

A ThiEYE a piacvezetőket támadja új drónjával

A ThiEYE a piacvezetőket támadja új drónjával

A gyártó sportkameráit szeretjük, miért ne szerethetnénk a drónjaikat is?

 ThiEYE 1

Az utóbbi időben a belépő szinten két drón nevével találkozunk gyakran, ezek a DJI Ryze Tello és a Xiaomi MITU. Ezek a légcsavaros szerkezetek a kezdőket és a fiatalabb korosztályt célozzák árukkal és tudásukkal is. Lényegében mindent tudnak amit a nagyok, igaz kicsit butábban, mert például barométert még kapnak, hogy a magasságtartással ne legyen probléma a GPS már nem fér bele az árba egyiknél sem. Raknak kamerát beléjük, igaz általában fixen rögzített megoldásokat, ráadásul nem túl acélos felbontással. Mivel kezdőknek illetve fiataloknak szánják őket a repülhető távolság sem nagy, jó eséllyel 50-100 méterre és maximum 10-20 méteres magasságig terelgethetők.

 ThiEYE 02

A DJI és a Xiaomi után most a ThiEYE is beszáll a versenybe ebben a beugró kategórában, és mit ne mondjak, fel is adja a leckét a nagyoknak, legalábbis a kamerák terén mindenképpen. A gép ugyanis 8 megapixeles stabilizált fotoapparátot kapott, amivel teljes HD felbontású videókat készíthetünk. A konkurencia csak 2- illetve 5 megapixelt tud felmutatni, igaz a DJI 5 megapixele mellé kapunk még rezgéscsillapítást is.

A gép egyéb paramétereiben átlagosnak mondható. A beépített akkumulátor 600 mAh kapacitású, ezzel a gép 8 percet tud egy töltéssel repülni. A repülés közben tőlünk, illetve a távvezérlőtől való távolság 50 méter lehet, a legnagyobb magasság pedig 20 méter. A felvételek rögzítését maximum 32 GB-os Class 10 sebességgel rendelkező kártyára végezhetjük. Repülés közben telefonunkon természetesen élő képet látunk, a drón 720p-s felbontásban képes közvetíteni amit lát. A biztonságos és stabil repülésben a drónt a barométer a magasságtartásban, az optikai szenzor a pozíció tartásban és a 6 irányú giroszkóp a stabil repülésben segíti.

 ThiEYE 04

Azt jelenleg nem tudjuk, hogy mennyi lesz a ThiEYE Dr.X végfelhasználói ára, de azt tudjuk, hogy a bevezető akcióval jól odapörkölnek a konkurenciának. A megszokott 80-100 dolláros véteár helyett mindössze 60 dolcsit kérnek a gépért, ami a tudása alapján igazán jó vétellé tesz.

A bevezető akcióról itt találtok információt: ThiEYE Dr.X drón bevezető akció

További információk, képek és videók itt: ThiEYE Dr.X drón vásárlás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink