Válassza az Oldal lehetőséget

A Tt eSPORTS bemutatja a Black Element ventilátorral felszerelt egerét

A Tt eSPORTS igen büszkén mutatta be a napokban az első olyan felsőkategóriás kifejezetten játékosoknak szánt egerét, amelyhez többek között egy kis ventilátort kapunk, amely az egérhez csatlakoztatva már végzi is a dolgát.

tt esports black element cyclone 02

A Black Element Cyclone kiadás egy igazi professzionális játékos felszerelés, a sok kényelmi funkció mellet egy kis ventillátort is kapott. Aki esetleg nem ismerős a Black szériás egerek kínálatában azoknak egy kis gyors visszatekintés még 2010-re, amikor is a Tt eSPORTS Black család bemutatkozott és a World Cyber Game hivatalos hardver szponzora is lett. Ezek után kerültek fel igazán a térképre ezek a kitűnő prémium kategóriás termékek.

tt esports black element cyclone 03

Napjainkban pedig a Black Element Cyclone-al az volt a célja a gyártónak hogy teljesen új megvilágításba helyezze a gamer egereket. A ventilátor a különösen hosszú illetve izzasztó csaták során hasznos segítséget nyújthat abban, hogy ne izzadjon a tenyerünk illetve az ujjaink így megőrizve a maximális tapadást.

tt esports black element cyclone 01

A kis kiegészítő meglepően jól fel tud pörögni ha a helyzet megkívánja hiszen akár 6000 fordulat per perces fordulatszámmal is képes üzemelni. Ezzel a teljesítménnyel egészen pontosan akár 2,7 CFM (Cubic Feet per Minute) mennyiségű levegőt képes magától a ventillátortól a kézig eljuttatni (ez igazából csak egy technikai jellegű adat). Természetesen máris jöhet a kontra, hogy ennek ára is lesz, főleg a zajszint megemelkedésével. A Cyclone 21,7 dB-en üzemel, ami az átlagos környezeti zajszint alatt marad, igy valószínűleg nem fog nagyon zavaróvá válni.

 

Az egér ezen kívül rengeteg olyan kiegészítéssel bír, ami miatt egyértelműen a felső kategóriás termékek között a helye. Elsőként mindenképpen a 6500 DPI-re képes szenzort kell kiemelni, ami bőven egy átlagos felhasználó igényei fölött van. Ezután a tökéletes mozgások kivitelezéséhez módunkban áll kis súlyokkal a saját kezünkhöz belőni az egér tömegét így elérve megint a lehető legjobb szintet.

tt esports black element cyclone 05

A Black Element Cyclone 5 különböző színben lesz majd kapható egyelőre még nem ismert végfelhasználói áron. Sajnos a forgalmazás pontos kezdetét sem árulták el nekünk, de aki további részletekre kíváncsi a specifikációval kapcsolatban az az alábbi linken minden információt megtalál.

 

Forrás: TechPowerUp!

 

A Tt eSPORTS bemutatja a Black Element ventilátorral felszerelt egerét 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2