Válassza az Oldal lehetőséget

A világ legkisebb egerét készítette el az Elecom

A világ legkisebb egerét készítette el az Elecom

A “Baba Babok” tényleg hihetetlenül kicsik, szinte eltűnnek asztalunkon, egyedül élénk színük menti meg őket az örök “elveszettségtől”.

 babybeans

A “Baby Beans” névre keresztelt rágcsálók magyar neve talán még jobban cseng, persze az Elecom célja elsősorban nem ez volt. Valószínűleg egyfelől azt tűzték ki céljuknak, hogy minden perifériájuk iszonyatosan különleges legyen. Már nem elég, ha egy egér 3,5 éven át működik egyetlen elemről, még jobban hangzik, ha a világ legkisebb megoldásával állnak elő. Az M-DM1DL-re ez igaz is, hiszen mindössze 35,5 × 54 × 23 milliméter “nagyságú”. A 20 grammos kütyü 1200 dpi érzékenységű lézer szenzorral érkezik a Guinness Rekordok könyvébe. A netbookokhoz illő kiegészítő természetesen vezeték nélkül kommunikál az számítógéphez csatlakoztatott USB mikro-vevőegységgel – ezt pedig a jól ismert 2,4 GHz-es rádió csatornán végzi.

babybeans1

 

A dobozba egy apró újratölthető elemet is mellékel az Elecom, viszont azt a kompromisszumot vállalnunk kell, hogy csak a tartozék kábellel tölthetjük azt. Az ár és a megjelenési időpont egyelőre nem ismert. Viszont azt azért tudjuk, a szokványos fekete és fehér modelleken kívül rózsaszín, lila, sárga és zöld színben vásárolhatjuk majd meg a Baba Babokat.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink