Válassza az Oldal lehetőséget

A világ legvékonyabb ütésálló mobilja lett az ioutdoor X

A világ legvékonyabb ütésálló mobilja lett az ioutdoor X

Elfelejtheted a vaskos strapabíró telefonokat, az ioutdoor X normál vastagság mellett nyújt védelmet.

ioutdoor X 1


Az ioutdoor neve hazánkban még kevésbé ismert, a cég ahogy a neve is céloz rá kimondottan strapabíró telefonok gyártásával foglalkozik. Belépő modelljüket mi is kipróbáltuk, és nagyon meg voltunk vele elégedve: Ioutdoor T1 – a klasszikus mindent visz?

ioutdoor X 2

Ma elindult a cég új telefonjának értékesítése, ami nem csak erős hardvert kapott, hanem mutatós külsőt is. Sőt, a gyártó, mint a világ legvékonyabb ütésálló telefonját reklámozza az X nevű készüléket. A képek alapján tényleg nem tűnik vastagnak, a gyári adatok szerint mindössze 1,04 centiméteres. Az ioutdoor X védelméről alumínium keret, nagy ellenállóságú német Bayer által fejlesztett TPU-ból (thermoplastic polyurethane) készül, ami garantálja, hogy a mobil mostoha körülmények között is hosszú távon szolgáljon minket. A strapabírósághoz természetesen elengedhetetlen a megfelelő víz és porállóság is. Az ioutdoor X IP68-as minősítést kapott, így 30 percen keresztül használhatjuk két méter mélységben. A használhatjukat pedig tessék szó szerint érteni, mert a telefont felkészítették akár víz alatti fényképek, videók készítésére is. Ha még ez sem lenne elég, a gyártó garantálja, hogy a telefon -20 és 55 fok között működőképes marad, de túl éli a -40 fokos hideget vagy a 70 fokos hőséget is.

ioutdoor X 3

A mutatós külső mellett természetesen az erős hardver is követelmény. A telefon lelke a MediaTek kdevelt középkategóriás lapkája a Helio P23, ami nyolc maggal és 2 GHz-es órajellel áll rendelkezésünkre. A mobilban ezen kívül 6 GB memóriát és 128 GB háttértárat találunk, ami azért megsüvegelendő mennyiség még egy felsőkategóriás mobiltól is. A gyártó gondolt arra is, hogy fényképezni szeretnénk, így Sony szenzort és egy 16+8 megapixeles kamerapárost találunk a hátlapon, az előlapon pedig egy 13 megapixeles kamera dolgozik. Szenzorokból is van minden ami szem s szájnak ingere, az ujjlenyomat olvasótól az iránytűn keresztül a gravitációs érzékelőig és a giroszkópig minden van, sőt NFC is került a telefonba. Az ioutdoor X-ben a kijelző 5,7 colos, HD+ felbontású, felette pedig Gorilla Glass üveg gondoskodik a védelemről.

ioutdoor X 4

Látható, hogy az ioutdoor X nem egy kispályás telefon, így nem meglepő, hogy kínai mércével nézve az ára is magas. Itt persze kihangsúlyozzuk a kínai mércét, mert ismertebb gyártókhoz képest a 240 dolláros, vagyis nagyjából 68 ezer forintos ár egyáltalán nem mondható soknak.

A telefont Priority Line szállítással vám és ÁFA mentesen rendelhetjük, a szállítás költsége mindössze 600 forint. Itt tudod megrendelni: ioutdoor X

A világ legvékonyabb ütésálló mobilja lett az ioutdoor X 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2