Válassza az Oldal lehetőséget

A Zowie Gear egerei a játékosokat célozzák meg

Egy évnyi lázas munka után a Huntington Beach-i Zowie Gear perifériagyártó előállt az EC sorozatú egereivel.

Manapság nem ritka, hogy ilyen fejlesztésekkor kikérik egy progamer tanácsait, a Zowie Gear-t egy profi Counter-Strike játékos, Emil „HeatoN” Christensen segítette a munka során. A széria négy egeret vonultat fel, melyek között első ránézésre nem sok különbség van, persze az ördög a részletekben rejlik: a fekete EC1 és EC2 gumis borítást kapott, és az előbbi néhány milliméterrel túlnő társán, a fehér EC1 és EC2 között is megtaláljuk ezt a méretbeli differenciát, de ők már simább, fényes bevonatot kaptak. A rágcsálók optikai érzékelőjének felbontása egészen 2000 dpi-ig növelhető (on-the-fly beállításokkal is), az 1000 Hz-es USB frissítési frekvencia 1 ms-os válaszidőt tesz lehetővé, a kábel 2 méter hosszú, 5 programozható gombjuk van a görgővel együtt, és 1,5 mm-es elemelési távolság felett már nem érzékelik az alattuk lévő „talajt”.

A Zowie Gear egerei a játékosokat célozzák meg

A termékek egy hónap múlva kerülnek a szaküzletek polcaira 60 eurós áron (~ 17 000 forint). A Zowie Gear öt év garanciával kedveskedik vásárlóinak.

A Zowie Gear egerei a játékosokat célozzák meg

A gyártó egy kis betekintést is adott az elmúlt 12 hónap munkálataiba. Összesen hét különböző érzékelőt teszteltek, melyek között voltak lézeres, illetve optikai megoldások is. Végül a sorozatos tesztek eredményeképpen elvetették a modern lézeres technológiát, és az optikai megoldás mellett döntöttek. De mégis miért? – kérdezhetnénk. A Zowie Gear álláspontja a következő: A legtöbb játékos a szövet-alapú egérpadokat kedveli. Az egér folyamatos mozgása viszont kissé roncsolja a szálak szerkezetét, és a súrlódás miatt keletkezett statikus elektromosság miatt kis részecskék tapadhatnak a lencsére, mely pontatlan mozgást eredményez játék közben. A probléma persze az optikai érzékelőt is érinti, csak az jóval „igénytelenebb”, ezért kevésbé érzékeny rá.

A Zowie Gear egerei a játékosokat célozzák meg

Állítólag nincs ennél kisebb “lift-off” távolság az optikai egerek mezőnyében

A gyártó az egér görgőjére is kifejezetten büszke. A hagyományos mechanikus rendszer helyett egy optikai jeladót használtak, valamint a gördülési rendszere is elég kifinomult lett, ezek biztosítják, hogy a Zowie görgője jelenleg a legtartósabb és legpontosabb a piacon.

A Zowie Gear egerei a játékosokat célozzák meg 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2