Válassza az Oldal lehetőséget

AirAux AA-DH1 – Elég cool lett az új 50 wattos hangfal!

AirAux AA-DH1 – Elég cool lett az új 50 wattos hangfal!

Elindult az elővételi akció, 8 ezret spórolhatsz!

AirAux AA-DH1 - Elég cool lett az új 50 wattos hangfal!

Az AirAux, a Blitzwolf almárkája. Fasza kütyüket kapunk a márkanév alatt, hangszórókat, fej és fülhallgatókat, soundbarokat, szóval olyan eszközöket, amin zenét tudunk hallgatni, esetleg a TV hangját javítjuk fel velük. Emiatt nem meglepő, hogy a legújabb AirAux is egy hangkeltő lett, mégpedig egy elég mutatós, hordozható, akkumulátoros, 50 wattos hangfal.

AirAux AA-DH1 - Elég cool lett az új 50 wattos hangfal! 1

A szerkezetben két 25 wattos sugárzó dolgozik, természetesen kapunk mélyhang kiemelést, és van TWS funkció is, amivel két hangfalat összepárosíthatunk, hogy erős sztereo hatást kapjunk, immár 100 watton. A hangfalban 4500 mAh kapacitású akkumulátor került, ezzel 4 óra töltés után 10 órás zenehellgatás és 30 napos standby, vagyis készenléti üzemmód érhető el.

AirAux AA-DH1 - Elég cool lett az új 50 wattos hangfal! 2

Az AirAux AA-DH1 igazi party hangszóró. Van IPX5-ös víz elleni védelme, ami azt jelenti, hogy a fröccsenő víz nem tesz kárt benne. Ez egy buliban nem rossz tulajdonság, de még jobb, hogy vannak RGB fények, fényeffektek is. Zenét négy módon juttathatunk a hangfalra, használhatunk Bluetooth kapcsolatot, vagy dughatunk a seggébe jack végződésű kábelt, USB adathordozót vagy memóriakártyát.

AirAux AA-DH1 - Elég cool lett az új 50 wattos hangfal! 3

Összességében elég igényesnek tűnük a cucc, az ára is megfelelő, főleg így a bevezető akcióban. Szóval, ha vennél, akkor legyél benne az első 100 vásárlóban, és megkapod 49 ezer forintért itt:

AirAux AA-DH1 Bluetooth hangfal

A bevezető akció oldalát itt találjátok:

AirAux AA-DH1 Bevezető akció ismertetője

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.