Válassza az Oldal lehetőséget

Ajándékok olcsón kínai áruházból egy hetes szállítással? Mutatjuk, hogy csináld!

Ha azt gondolod, hogy lemaradtál, és a külföldi rendelés nem ér ide karácsonyig nagyon tévedsz!

 Képtalálat a következőre: „eu warehouse”


 

Bevezető

Ahogy évek óta, úgy idén is nagyon sokan rendelünk külföldi áruházból. Én most már harmadik éve nem megyek pláza közelébe karácsony előtt, és második éve nem vásárolok hazai webáruházban. Nem mintha ciki lenne, egyszerű praktikus okai vannak a dolognak, szeretek olcsón vásárolni, hogy a karácsonyi keretből több ajándékot tudjak venni.

Magamat már gyakorlott webshoppingolónak tartom, így már október elejétől elkezdek vadászni a jó árakra. Tudom, hogy a kínai raktáras rendelésnél jó előre kell gondolkozni, mert karácsony táján elhúzódhat a szállítás. Ha biztosra akarok menni, akkor a 11.11-es akciók után már nem rendelek ajándékot, bár eddig szerencsém volt, így még a Fekete pénteken rendelt dolgok is megjöttek az utóbbi években, igaz, volt ami az ünnep előtti utolsó munkanapon.

A lényeg tehát, ha azt szeretnéd, hogy az ajándék biztosan megérkezzen, akkor már nem rendelsz Kínából! Ez azt jelenti, hogy lecsúsztál az olcsó kütyükről? Még véletlenül sem, van egyszerű megoldás!


 

Vásárlás európai raktárból

A nagyobb kínai áruházak, így a kedvencem a GearBest is egyre több raktárat nyit az Európai Unió területén. Két éve még csak két angol raktár volt, mostanra már Csehországban, Lengyelországban, Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban és Portugáliában is van raktár, sőt előfordul, hogy egy országon belül több is.

Az európai raktáraknak több előnyük van. Amit elsőként fel szoktak emlegetni az a vám és ÁFA mentes szállítás. Erre van már megoldás Kínából is, az a Priority Line-nak nevezett szállítási mód. Az viszont biztos, hogy az Unión belül az áruk szabad áramlása biztosított, vagyis, ha például a spanyol raktárba beérkezik egy áru, akkor azt ott a kereskedő levámoltatja, befizeti a sarcot, így nekünk a rendelés után ezzel nem kell foglalkoznunk!

eu warehouse

A másik nagyon fontos szempont a szállítás időtartama. Általánosságban az EU raktárakból a szállítási idő 2-7 munkanap. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben a rendelést követő egy héten belül nálunk lesz a megrendelt áru!

Van még egy fontos dolog, ez pedig a raktárkészlet mérete. Azáltal, hogy ennyi raktár nyílt brutálisan megnőtt az Európában állomásoztatott raktárkészlet mennyisége. Egyre ritkábban, és leginkább az új termékeknél fordul elő, hogy csak kínai raktárból vehetjük meg. A raktárkészlet növekedése még egy előnnyel járt, jelentős előnnyel. Egyre alacsonyabbak az árak. Az idei év folyamán többször vettem észre, hogy bizonyos tételek egyenesen olcsóbbak az EU raktárban, mint a kínaiban. Ha van is árkülönbség a kínai raktár javára, az az esetek többségében minimális.

Van azonban egy negatívum is, amit nem szabad elfelejteni. Érdekes módon Európán belül drágább a szállítás, mintha Kínából rendelnénk. Ennek az oka, hogy a kínai kormány segíti a hazai kereskedők importját azzal is, hogy a csomagküldés költéségnek java részét átvállalja. Emiatt fordulhat elő, hogy míg egy termék szállítása Kínából ingyenes, addig az EU-n belül több ezer forintba is kerülhet.

Miközben a cikket írtam a kiválasztott termékek nagyjából negyede el is fogyott. Ha úgy gondolod, hogy tudunk segíteni egy-egy termék megtalálásában görgess a cikk végére és keress minket a Facebook oldalunkon!


 

GearBest EU raktárak elérhetősége

A GearBesten az EU raktárak neve java részben a Fast szóval kezdődik, ami a gyors szállításra utal. Az alábbi listában található hivatkozásokról közvetlen az adott EU raktár termékeihez juttok. Ha kiválasztotok egy terméket, akkor a termék oldalán is ki tudjátok választani, hogy melyik raktárból rendeltek. Figyeljetek oda, hogy a szállítási költség raktáranként eltér, így azt válasszátok, amelyik Fast-xx nevű raktárnál a szállítás a legolcsóbb!

Még tart az akció, amiben az EU raktárakból rendelve a 88 dollár feletti rendelésekből 10 dollár kedvezményt kapunk. Az akciós termékeknél nem kell kupont használni, a kosárba rakás után az áruház automatikusan levon 10 dollárt az árból! Az aktuális akciós termékeket itt találjátok: 10 dollár kedvezmény 88 dolláros vásárlás felett EU raktárakból

 

A raktárak rövidítései jelenleg a következők (kattints a raktár vagy ország nevére):

Raktár kódja

Ország

CN-099

Kína

CN-006

Spanyolország

Fast-07

Spanyolország

Fast-08

Lengyelország

Fast-23

Csehország

Fast-27

Anglia

CN-001

Anglia

Fast-29

Spanyolország

Fast-026

Portugália

Fast-30

Franciaország

Fast-36

Olaszország

HK

Hong-Kong

HK-2

Hong-Kong


 

Népszerű termékek a GearBest cseh és lengyel raktáraiban

Nem bírtam magammal, és kértem egy listát arról, hogy milyen termékek fogytak az utóbbi hetekben a hozzánk legközelebb található két raktárból. Mindig bízom benne, hogy sok ember nem tévedhet, nem véletlen, hogy mi népszerű és mi nem az. Szóval, az alábbi lista teljesen vegyes lesz termékkör és ár tekintetében is, egyszerűen csak ezekből a termékekből fogyott a legtöbb.

 

Cseh raktár – Fast-23

A csehországi raktár van hozzánk földrajzilag a legközelebb. Rossz hír, hogy bizonyos szállítási problémák miatt 200 dollárnál drágább termékeket innen nem vásárolhatunk, így elég sok kurrens termék kiesik a virtuális kosárból. Van azonban rengeteg egyéb érdekesség, ezeket, ahogy majd a lengyelországi raktárnál is igyekeztem csoportokba gyűjteni. Mint feljebb írtam ezek a termékek a népszerűségi versenyben is előkelő helyen végeztek, aminek az egyik oka, hogy nem, vagy csak nagyon kicsivel drágábbak, mint Kínából.

Nagyon fontos, a karácsonyi bevásárlás miatt a termékek száma nagyon gyorsan csökken, így előfordulhat, hogy a cikk írásakor még kapható kütyü, amikor olvasod már nem lesz a raktárban. Ilyen esetben figyelj oda, hogy Fast nevű raktárat válassz, ha van ilyen, egyéb esetben nem valószínű, hogy a terméket karácsony előtt megkapod!

 

Okoslámpák

okoslampa

A Xiaomi kapcsán szoktunk adatokat látni arról, hogy milyen ütemben növekszik az okosotthon hardverek értékesítése, és nem túlzás állítani a bővülés elképesztő. Köszönhető ez az egyre alacsonyabb áraknak és az egyre fejlettebb rendszereknek, amikkel mindenféle képzettség nélkül képesek vagyunk egész bonyolult rendszereket létrehozni.

Aki okosotthon építésbe kezd leggyakrabban a világítás okosításával kezdni a munkát. Felfogható ez egyfajta szárnypróbálgatásnak is, az biztos, hogy hamar és könnyen tudunk szó szerint látványos változást elérni otthonunkban.

A csehországi raktárban jelenleg van jó néhány lámpa, mennyezeti és asztali lámpák is, szóval, ha olyen „okosságon” töröd a fejed, hogy meglepsz valakit karácsonyra egy okoslámpával, akkor nem késél le semmiről!

Yeelight YLXD01YL Smart LED Ceiling Light 320 28W AC 220V - WHITE

Yeelight YLXD01YL Okos mennyezeti lámpa 28W 220V – Fehér

17 460 Ft
 YEELIGHT Smart Light Bulbs 10W RGB E27 - WHITEYeelight színes, RGB-LED-es okosizzó 10 W E275530 Ft
 Yeelight YLXD09YL Induction LED Ceiling Light Anti-mosquito for Home ( Xiaomi Ecosysterm Product ) 1PC - WHITEYeelight fény és mozgásérzékelős lámpa szúnyog riasztó funkcióval6690 Ft
 Xiaomi Mijia Yeelight MJTD01YL Smart LED Desk Lamp - WHITEXiaomi Mijia Yeelight okos asztali lámpa telefonos applikációval11 638 Ft
 Xiaomi Mijia MJCTD01YL Yeelight Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi Connection - GOLDXiaomi Mijia okos éjjeliszekrény lámpa14 548 Ft

 

 

Robotporszívók

ilife robot

Az idei év egyik legnagyobb slágere volt az okosporszívó, legalábbis az eladási adatokból mi erre következtetünk. Sajnos a csehországi raktárból a fejlettebb modellek az áruk miatt nem szerezhetők be, de a rendkívül népszerű iLife által változatok megvásárolhatók. Ezek, bár nem annyira okosok cserébe tényleg olcsók, olyannyira, hogy az áruk egy hagyományos akkumulátoros porszívóéval vetekszik.

Az eladási listákon az alábbi három típus szerepelt a legjobban:

ILIFE A4S Smart Robotic Vacuum Cleaner - GRAYiLife A4S robotporszívó felmosó funkcióval 180-200 nm-es lakásig46 558 Ft
 ILIFE V5S Pro Intelligent Robotic Vacuum Cleaner - CHAMPAGNE GOLDiLife V5S Pro robotporszívó felmosó funkcióval 150-180 nm-es lakásig 46 558 Ft
ILIFE V7s Plus Smart Robotic Vacuum Cleaner - ROSE GOLDiLife V7S Plus robotporszívó felmosó funkcióval 52 378 Ft

 

 

Háztartásigép/okoseszközök

ablak robot

Próbáltam valami összefoglaló nevet adni ezeknek a termékeknek, emiatt aztán került ide az ablakmosó robottól az okosmérlegig minden. A közös bennük, hogy a legkedveltebb termékek között voltak, így talán megérdemelnek egy kevés figyelmet!

Alfawise HC - 1D03 Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner - CHILLI PEPPERAlfawise HC – 1D03 akkumulátoros kézi porszívó29 389 Ft
YUNMAI Mini 2 Balance Smart Body Fat Scale from Xiaomi - WHITEXiaomi YUNMAI okosmérleg BIA technológiával14 548 Ft
Alfawise S60 Window Cleaner Cleaning Robot - WHITEAlfawise S60 ablaktisztító robot37 828 Ft
SOOCAS X3 Sonic Electric Toothbrush - WHITEXiaomi Soccas okosfogkefe telefonos applikációval12 511 Ft

 

3D nyomtatók

3d printer

A robotporszívók mellett a 3D nyomtatók is labdába tudtak rúgni. Persze nem azonos pályán játszanak, de az eladási adatok szerint meglehetősen kedveltek. Ennek oka talán az lehet, hogy idén nagyot zuhant az áruk, egyes asztali, belépő szintű modellek már csak annyiba kerülnek, mint egy tintasugaras nyomtató.

Fontos, hogy ezek nem ipari berendezések, lassan nyomtatnak. Viszont, szerintem nagyon hasznos ajándék lehet egy kamasznak, aki érdeklődik az informatika iránt. Nem csak azért, mert magának kell összeszerelnie a nyomtatót, hanem azért is, mert a mellékelt vagy letölthető programok segítségével alkothat 3D tárgyakat. Emellett persze kinyomtathatja kedvenc képregényhősét vagy egyéb hasznosabb dolgokat is, csak a képzelet szabhat határt az alkotó elmének.

Anet E10 Aluminum Frame Multi-language 3D Printer DIY Kit - GREENAnet E10 3D nyomtató 220 x 270 x 300 mm-es tárgyméretig66 928 Ft
Creality3D Ender - 3 DIY 3D Printer Kit - NIGHTCreality3D Ender 3D nyomtató 220 x 220 x 250 mm-es tárgyméretig46 465 Ft
Tronxy X1 Desktop 3D Printer - GUN METALTronxy X1 3D nyomtató 150 x 150 x 150 mm-es tárgyméretig37 828 Ft

 

TV boksz

tv box

Vagy más néven TV okosító. Ezek Androidot futtató eszközök, egy részük „hagyományos” Androiddal más részek az Android TV szoftverrel szerelve. Lényegében egy Androidos okostévét kapunk ezeket használva, amire átküldhetünk multimédia tartalmakat, filmeket, YouTube tartalmat és rengeteg egyebet az asztali számítógépünk, notebookunkról vagy akár telefonunkról is. Én például egy ilyenen nézem az HBO GO-n a sorozatokat, vagyis pontosabban a telefonon indítom a lejátszást a filmet pedig a bokszon keresztül küldöm át a TV-re. Aminek ez nem elég, az akár játék konzol helyett is használhat ilyen eszközt, hiszen egy Bluetooth kontrollert használva a tévén játszhatunk kedvenc Androidos játékainkkal.

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box - EU PLUGBeelink GT1 – 3 GB RAM, 32 GB ROM, Android 7.125 882 Ft
 X96 Mini TV Box 2GB RAM + 16GB ROM - EU PLUGX96 Mini TV Box – 2 GB RAM, 16 GB ROM, Android 7.19019 Ft
A5X MAX Android 8.1 TV Box - BLACKA5X MAX – 4 GB RAM, 32 GB ROM, Android 8.112 802 Ft

 

Projektorok

projektor

Talán nem kell túl sokat magyarázni, aki nagyobb képátlón szeretne filmeket nézni és nincsenek milliói egy óriás tévére az a projektoroknál fog kikötni. Olcsók, igaz tényleg csak arra jók, hogy besötétített lakásban mozizzunk velük, a tévét nem fogják kiváltani.

Alfawise X 3200 Lumens HD 1080P Smart Projector Support 4K - BLACKAlfawise X 3200 Lumens HD 1080P (1280×800) okosprojektor, Android 6.051 796 Ft
Excelvan CL720D LED Projector with Digital TV Slot - BLACK Excelvan CL720D LED projektor 1080p (1280×800)38 701 Ft

 

 

Drónok

drone

A különböző több légcsavaros repülő eszközök elképesztő fejlődésen mentek át az utóbbi években. Mostanra eljutottunk oda, hogy az egész olcsó darabok is képesek egyhelyben lebegni vagy akár követni minket. De nem is ez a lényeg, ezek érdekes és jó dolgok, de sokkal fontosabb, hogy már az egészen egyszerű drónok is képesek egy gombnyomásra le- és felszállni, illetve többé-kevésbé önállóan visszatérni a repülés kiinduló pontjára.

Hubsan H501S X4 Brushless Drone - COLORMIXHubsan H501S X4 – szénkefe mentes motor, 1080p kamera, GPS, giroszkóp55 288 Ft
MJX Bugs 2 B2C Brushless RC Quadcopter - RTF - WHITEMJX Bugs 2 – szénkefementes motor, 1080p kamera, GPS, giroszkóp24 733 Ft
Xiaomi MITU WiFi FPV 720P HD Camera Mini RC Drone - BNF - WHITEXiaomi MITU – WiFi FPV, 720p kamera24 270 Ft
MJX Bugs 3 ( B3 ) 175mm Mini Brushless RC Drone RTF - BLACKMJX Bugs 3 – szénkefe mentes motor, kamera nélkül21 520 Ft

 

Akciókamerák

Képtalálat a következőre: „action cam alfawise”

A csehországi raktárból két kaerát ajánlok a figyelmetekbe. Az első az egyik legjobb ár-minőség együtthatóval rendelkezik, míg a másik a jelenleg kapható legolcsóbb valóban 4K képes kamera. Utóbbiról cikket is írtam, és bár kiderült, hogy ezért az árért csodát nem lehet tenni, az is, hogy bizony 60 dolláros ár alatt is lehet olyan kamerát gyártani, ami a 4K matricát nem csak díszként viseli, hanem valós képességet jelöl.

ThiEYE T5 Edge Native 4K WiFi Action Camera - BLACKThiEYE T5 Edge Natív 4K WiFi akciókamera – rázkódáscsökkentés, 720p-s lassított felvétel28 807 Ft
 EKEN Alfawise V50 Pro Ambarella A12S75 Chip 4K 30FPS Action Camera - BLACKEKEN Alfawise V50 Pro akciókamera – natív 4K 30 FPS felvétel, rengeteg tartozék16 585 Ft

 

Okosórák

okosóra

Az okosórák komolyabb terjedése előtt is egyre kevesebb az akadály. Végre elérhető áron kapunk olyan hardvert, ami képes megfelelni az órákkal szembeni várakozásainknak. Egyre szebbek, egyre többet tudnak, így, ha nem ragaszkodsz a hagyományos óraszerkezettel rendelkező karórákhoz, akkor érdemes megfontolni egy okosóra beszerzését.

Xiaomi Amazfit Stratos / Pace 2  Smartwatch Global Version - BLACKXiaomi Amazfit Stratos okosóra – OLED kijelző, GPS, 8 féle sport támogatása49 468 Ft
Xiaomi AMAZFIT Heart Rate Smartwatch - BLACKXiaomi AMAZFIT Pace okosóra – GPS, futás, gyaloglás, köridő mérés32 008 Ft
NO.1 F18 GPS Sports Smartwatch - BLACKNO.1 F18 okosóra – IP68, 8 sport támogatása18 069 Ft
Lenovo Watch 9 Wristband - BLACKLenovo Watch 9 okosóra – mutatós számlap, okoskarkötő funkciók12 930 Ft

 


A fenti lista a legnépszerűbb termékeket tartalmazta, de ennél természetesen jóval több érdekes kütyü vár minket a csehországi raktárban. Az alábbi hivatkozásra kattintva megtaláljátok a teljes raktárkészletet ár szerint csökkenő sorrendbe rendezve. Kattintsatok, nézelődjetek és ne feledjáték, akár 2-5 munkanap múlva megkaphatjátok a megrendelt termékeket!

Egyéb termékek ár szerint rendezve: 

A csehországi raktár teljes készlete


 

Lengyel raktár – Fast-08

A lengyelországi raktár a cseh után nyílt, kicsit messzebb van tőlünk. A készlet nagy – persze a karácsony miatt rohamosan csökken -, a szállítás innen is gyorsan megtörténik, és persze nem kell se ÁFA-t se vámot fizetnünk. A lengyelországi raktár ellen csak dolog szól, hogy a szállítás viszonylag drága. Szóval, ha teheted válaszd a cseh raktárat, de ha 200 dollárnál drágább cuccot keresel, akkor maradj a lengyel raktárnál, mást nem is nagyon tehetsz.

 

Háztartásigép, okos eszköz

borotva

Ahogy az előző fejezetben úgy itt is egy vegyes kategória lett ez. Ide pakoltam a legnépszerűbb okosmérleget, okosfogkefét, de itt van a Xiaomi borotvája, olyan, amilyet jelenleg itthon használok.

Oclean One Rechargeable Sonic Electrical Toothbrush - BLACKXiaomi Oclean One okosfogkefe – telefonos applikáció, 12 féle mosási mód23 278 Ft
Xiaomi Mijia MJTXD01SKS 360 Degree Float Shaving Electric Shaver - BLACKXiaomi Mijia MJTXD01SKS borotva11 638 Ft
Alfawise HC - 1D03 Rechargeable Cordless Handheld Vacuum Cleaner - CHILLI PEPPERAlfawise HC – 1D03 – akkumulátoros kéziporszívó36 274 Ft

 

Akciókamerák

sjcam sj8 pro header

A lengyelországi raktárba a drágább kamerák kerültek, így például az SJCAM különböző szerkezetei. Elég sokat vásároltunk belőlük, ami nem is véletlen, ezek egészen használható hardverek, az áruk pedig a megfizethető kategóriában tartózkodik. Szóval, ha szeretnél egy SJCAM kamerát akkor kukkants be a lengyel raktárba!

Xiaomi Mi Sphere Camera 4K Panorama Action Camera - BLACKXiaomi Mi Sphere akciókamera – teljes 360 fokos felvétel66 925 Ft 
Original SJCAM SJ8 Pro 4K 60fps WiFi Action Camera - BLACKSJCAM SJ8 Pro – 4K kamera47 081 Ft
Original SJCAM SJ7 STAR WiFi Action Camera 4K - BLACKSJCAM SJ7 STAR WiFi akció kamera – 4K55 325 Ft
 Original SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action Camera - BLACKSJCAM SJ6 LEGEND akciókamera – 4K33 172 Ft

 

Autós-motoros kütyük

Képtalálat a következőre: „roidmi transmitter”

A cím mindent elmond, összeszedtem az öt legnépszerűbb kütyüt. Van ezek között autós és motoros cucc is. Az egyik fajta sisakbeszélő már a polcomon várja a tavaszt, illetve azt, hogy cikket írjak róla, a Roidmi autós kütyüje, pontosabban annak a régebbi verziója jó ideje teljesít szolgálatot a kocsiban (mire megírtam a cikket elfogyott).

Xiaomi 70mai Dash Cam Smart WiFi Car DVR International Version-BLACK - MIDNIGHTXiaomi 70mai menetrögzítő kamera 10 180 Ft
VNETPHONE V6 Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset - BLACKVNETPHONE V6 motoros sisakbeszélő – Bleutooth10 180 Ft
Quelima SQ12 Mini 1080P FHD DVR Dash Camera - BLACKQuelima SQ12 Mini 720p mini menetrögzítő kamera3775 Ft 

Drónok

Ajándékok olcsón kínai áruházból egy hetes szállítással? Mutatjuk, hogy csináld! 1

Ha nem haragszotok nem fejtegetem újra ezt a drón témát. Annyi csak, hogy ebben a raktárban olcsóbb szerkezeteket találtok, így ha nem szeretnétek sokat költeni, akkor nézzetek körül!

TIANQU VISUO XS809S WiFi FPV Camera RC Drone Quadcopter - BLACKTIANQU VISUO XS809S WiFi FPV – 720p kamera, 3 akkumulátor16 003 Ft
TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter - RTF - BLACKTIANQU XS809W – 2 megapixeles kamera, magasságtartás14 548 Ft
SG - 700 Satellite Navigation Foldable RC Drone Quadcopter - WHITESG – 700 – 720p kamera, magasságtartás, 1 gombos leszállás11 638 Ft

 

Okosóra

miband3

Ebben a raktárban is találunk órákat, olcsóbbat és drgábbat is, és innen meg tudjuk még rendelni a jelenleg legnépszerűbb okoskarkötőt, a Xiaomi Mi Band 3-at (csak lehetett kapni, mert ez is elfogyott mire kész lett a cikk 🙁 ).

HUAWEI Honor Band 3 Smartband - BLACKHUAWEI Honor Band 3 okoskarkötő10 654 Ft
Xiaomi AMAZFIT Cor IPS Smartband - BLACKXiaomi AMAZFIT Cor okoskarkötő14 548 Ft

Telefon

xiaomi mi 8 pro 759

A csehországi raktárban nincsenek telefonok, vagy talán már nincsenek telefonok, de Lengyel honban még találhatunk belőlük. Ráadásul a GearBest az egyik legnépszerűbb márkával, a Xiaomival töltötte fel a polcokat. Ez azt jelenti, hogy lényegében a kínai raktárak árain juthatunk Xiaomi telefonhoz Európából. Itt is érvényes a gyors szállítás és persze se vám, se ÁFA!

Xiaomi Redmi 6 5.45 inch 4G Smartphone Global Version - BLACKXiaomi Redmi 6 4+64 GB43 648 Ft
Xiaomi Mi 8 4G Phablet Global Version - BLACKXiaomi Mi 8 6+64 GB155 275 Ft
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4G Phablet Global Version 3GB RAM - DENIM BLUEXiaomi Redmi Note 6 Pro 3+32 GB55 288 Ft

A következő hivatkozáson ismét megtaláljátok a teljes kínálatot ár szerint rendezve. Jó válogatást!

A lengyelországi raktár teljes készlete


 

Zárszó

A fentiekből látható, hogy kínálat akad még bőven, bár, ahogy írtam a készlet percről percre változik, és sajnos nem a nekünk kedvező irányba. Idén már valószínűleg nem várható a készletek feltöltése, így, ha nem szeretnél lemaradni, akkor kattintgass bőszen! Ha a fenti listából már valami nem érhető el ne keseredj el, írj, és körülnézünk, hátha tudunk rá más forrást, más raktárból esetleg más kereskedőtől! A kéréseket, kérdéseket, hozzászólásokat várjuk itt a cikk alatt a hozzászólásoknál, de még gyorsabb, ha Facebook oldalunkon írsz, az ottani kérésekre igyekszünk 10-15 percen belül reagálni!

A Facebook oldalunkat itt találod: Gadgetshop Facebook

Ha nem rendeltetek még külföldről vagy nem ismeritek a GearBest áruházat, akkor ezt a cikket nektek írtam: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

Az európai raktárak akciós kínálatából itt válogathatsz: Akciók EU raktárakban

 

Ajándékok olcsón kínai áruházból egy hetes szállítással? Mutatjuk, hogy csináld! 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2