Válassza az Oldal lehetőséget

Alldocube iPlay 50 – 10 colos, kijelző 2K felbontással

Az egyik legkedveltebb kínai tablet gyártó napjainkban az Alldocube.

Alldocube iPlay 50 - 10 colos, kijelző 2K felbontással

Az Alldocube iPlay 50 egy nagyszerű tablet, amely 10,4 hüvelykes 2K IPS FullView kijelzővel rendelkezik. A 7,8 mm-es, vékony keretnek köszönhetően a nagy kijelző jobb nézési élményt biztosít, legyen szó műsorsugárzásról, YouTube videókról, élő adásokról vagy podcastokról.

Az új táblagép Android 12 rendszerrel rendelkezik, amely személyre szabott, biztonságos és könnyed élményt nyújt. A UNISOC Tiger T618 Octa-core chipnek köszönhetően a tablet képes a haladóbb feladatok végrehajtására. A UNISOC Tiger T618-ban lévő Mali G52 Gaming-grade grafikus vezérlő segítségével a tablet támogatja a Vulkan, OpenGL ES 3.0 és más haladó grafikai technológiákat.

Alldocube iPlay 50 - 10 colos, kijelző 2K felbontással 1

A 6 GB RAM és 128 GB ROM tökéletesen elég a játékok futtatásához, akár több alkalmazást egyidejűleg futtatva és különböző feladatok között váltva. Ha kevésnek érzed a 128 GB-ot, akkor sem kell elkeseredned, hiszen akár 2 TB-ig bővíthető a MicroSD kártyával. A dual 4G LTE és VoLTE támogatásának köszönhetően stabil kapcsolatot biztosít a hívásokhoz, webböngészéshez, videók streameléséhez vagy fájlok letöltéséhez. A hátlapi 8 megapixeles autofókuszos kamera és az elülső 5 megapixeles kamera tökéletesen rögzíti a portrékat és a jeleneteket.

Alldocube iPlay 50 - 10 colos, kijelző 2K felbontással 2

Az új gépet a Geekbuyingtól, EU raktárból vásárolhatod, egyelőre elővételben. A vásárláshoz használd a 7BNPMQLO kuponkódot, amivel a tablet ára 50 000 forint alatt marad. Vásárlás ide kattintva:

Alldocube iPlay 50

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.