Válassza az Oldal lehetőséget

AMD Radeon Vega Frontier árak

AMD Radeon Vega Frontier árak

Nagy butaság lenne már a bevezetőben leírni az árakat, mert ha így tennénk nem kattintanátok a bővebben gombra és nem szaporodna az oldalletöltés. Mondjuk azt nem tudom minek szaporítom, mert senkit nem érdekel már, de mégis, a régi berögződések még dolgoznak. Szóval a többi információ a kép alatt lesz!

AMD Radeon Vega Frontier Edition 1 740x415

 

Az van, hogy az AMD új videokártyái meglehetősen brutálisak lesznek. Mind a két árcédulával ellátott kártyán az új Vega 10 GPU fog dolgozni, amit kártyánként, nem pedig összesen, a fedélzetre szerelt 16 GB-nyi memória segít. A kártyák között az eltérés a hűtésben van, az olcsóbbat lég- a drágábbat folyadékhűtéssel szállítják. Kimenetek tekintetében sem lesz különbség, az egy magányos HDMI mellé három DisplayPort kimenetet kapunk.

amd radeon vega frontier 16gb hbm2 listed 1199

amd radeon vega frontier 16gb

Eddig tudtam húzni, hogy leírjam az árakat, aminek mostanra már nincs is semmi értelme, hiszen a képeken is látjátok. A brutális, 13,1 TFlops FP32 teljesítmény ennyibe fog kerülni. Én elkezdem a kétszázasokat dobálni a perselybe. A hír végére kaptok még egy táblázatot, ami összeveti a nyers számadatokat a Radeon Vega Frontier Edition vs. NVIDIA Titan XP versenyben.

amd radeon vega frontier

AMD Radeon Vega Frontier árak 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2