Válassza az Oldal lehetőséget

Androidos GPS a WayteQ kínálatában

A világ egyik legnépszerűbb mobil operációs rendszere immár GPS navigációs eszközön is elérhető a WayteQ Europe kínálatában. Az Android platformnak köszönhetően az xTAB-50 GPS-re jellemző a könnyű kezelhetőség és testre szabhatóság, ugyanakkor nem marad el az erős – az átlagos GPS-eken túlmutató – teljesítmény sem.

wayteq gps droid

xTAB50 GPS_white_screen_mirrA WayteQ xTAB-50 GPS az Android mobil operációs rendszerrel karöltve újraértelmezi a navigációt. Az 5 hüvelykes kijelzővel rendelkező készülék rendelkezik a tabletektől elvárt legfőbb funkciókkal, az Android 2.3 mobil operációs rendszernek köszönhetően így például könnyű böngészést és a multimédiás tartalmak egyszerű kezelését teszi lehetővé. Hamarosan ezen eszközön is elérhetővé válik az Android 4.0-ás frissítés. Ezek a tulajdonságok pedig rendkívül pontos, valós idejű helymeghatározással párosulnak, amely a Sirf Star IV GPS vevőn keresztül valósul. A GPS vevő 48 csatornán képes fogadni a műholdakról érkező információkat.

A különböző tartalmakat a 800×480 pixel felbontású, 16:9 képarányú kapacitív kijelző jelenít meg, a beépített G-szenzor segítségével pedig a kijelző képe követi a készülék elforgatását. A kényelmes használat és a multimédia tartalmak élvezetesebb megtekintésének érdekében az xTAB-50 GPS-en tárolt zenéket, videókat vagy akár a navigációs szoftver hangját az autóhifin keresztül is élvezhetjük egy megadott rádiófrekvencia segítségével. A WayteQ más xTAB termékeihez hasonlóan az xTAB-50 GPS is támogatja az USB 2.0 kapcsolatot, a wi-fi csatlakozást és microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető a készülék alapból 4 GB-os belső memóriája.

A WayteQ xTAB-50 GPS ajánlott bruttó 34 900 forintos fogyasztói áron kerül forgalomba. A készülék elérhető Sygic GPS Navigation3D Teljes Európa térképpel, élettartam garanciával, mely így 39 900 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe.

 

Forrás: Sajtóközlemény 

 

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2