Válassza az Oldal lehetőséget

Apple iPad Air – bemutatkozott az új iPad

Ismét új generáció érkezett az Apple tabletjéből. Világrengető újdonságokat nem kaptunk, de minden tekintetben gyorsabb, szebb és jobb lett az új táblagép.

apple-ipad-air

Az Apple iPad Air erejét egy ARM v8 alapú, 1,3 GHz-es, kétmagos Cyclone processzor adja. A kijelző átlója 9,7 inch, felbontása 2048 x 1536 pixel. Nem lényegtelen, hogy a Retina kijelző IPS technológiára épül. a gépben az eddigieken kívül egy Apple A7 lapkakészlet és egy PowerVR G6430 GPU dolgozik. ahogy megszokhattuk, az almások most is több háttértár mérettel kínálják a portékát. A boltokban választhatunk a 16-, 32-, 64- vagy 128 GB-os verziók közül. Kamera nélkül mit sem ér az élet. Jól tudják ezt Apple-nél is, ezért az előlepon egy 1,2-, míg a hátlapon egy 5 megapixeles kamerát találunk.  A tablet 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 arádiókat kapott, a futtatott operációs rendszer az iOS 7.0.2-es verziója.A hazai árak még nem ismertek.

Apple iPad Air - bemutatkozott az új iPad 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2