Válassza az Oldal lehetőséget

Apple iPad március 26-án a boltokban lesz?

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint az Apple új gépének gyártása kisebb késedelmet szenved.

E hírnek ellentmond, hogy egy friss információ szerint az almás cég március 26-án az Egyesült Államokban már a boltok polcain szeretné látni új gépét. Az Apple nem hivatalos web blogjában megjelent információk szerint a készülék reklámja március 15-én indul be, abban pedig igyekeznek majd kiemelni a táblagép elektronikus könyvek kezelésével kapcsolatos képességeit.

Apple iPad március 26-án a boltokban leszKK__CÍMJAVÍTÁS__

Az új gép kapcsán továbbra is csak pletykákra hagyatkozhatunk, melyek a fentiek szerint ellentmondanak egymásnak. A gyártási kapacitás elégtelenségét emlegető hírek alapján a március 26-i dátum nem tűnik túl reálisnak. Emellett még a gép nevével kapcsolatban is vannak problémák, hiszen hivatalosan az iPad név még nincs az Apple tulajdonában.

Számunkra továbbra is kérdéses, hogy a tenyérgép képes lesz-e piacot teremteni magának, hiszen egy teljesen új frontot készül megnyitni. Igaz, a konkurensek sem tétlenkednek, a nagyobb gyártó sorra jelentik be az almásokéhoz hasonló készülékeiket. Ez alapján azt kell gondolnunk, hogy a marketingesek komoly potenciált látnak az új piaci szegmensben, vagy he még sem, akkor egyszerűen nem szeretnének lemaradni, mert mi van, ha valóban lesz kereslet az új kütyükre.

Apple iPad március 26-án a boltokban lesz? 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2