Válassza az Oldal lehetőséget

Ára is van, elő is rendelhető a Xiaomi olcsó robotporszívója

A gépről már kaphattatok egy bővebb leírást, de akkor még nem tudtuk mennyiért és mikor lehet a miénk.

Xiaowa Smart Cleaner Youth Edition 6

Az új porszívó a Xiaomi gépeinél már megszokott szívórendszert találjuk, a tájékozódást segítő lézeres távolságmérés ugyanakkor kikerült belőle. Kikerült a legdrágább modell felmosási funkciója is, de szerencsére megmaradt a mobilról történő vezérlés, így természetesen ez a porszívó is beilleszthető a Xiaomi okos otthon ökoszisztémájába.

Xiaowa Smart Cleaner Youth Edition 5

Az új porszívón látszik, hogy a fejlett takarítási, porszívózási funkción nem szerettek volna spórolni, de az egyéb “luxus” képességeket megnyírták, hogy a masina azok számára is elérhető legyen, akik eddig nem akarták vagy nem tudták megfizetni a Xiaomi minőséget. Nem véletlen, hogy a Youth Edition edition nevet kapta, kimondottan azokat a vásárlókat célozták meg, akik fiatalok, anyagi lehetőségeik kicsit szegényebbek, és most költöznek első, túlnyomó részt kicsi lakásukba. Azt persze a Xiaominál nem tudták, hogy például nálunk egy átlag család mind anyagi, mind lakásméret tekintetében a nyugat fiatal generációjának életszínvonalát is nehezen éri el. Ez persze nem igazán számít, az annál inkább, hogy eddig nem látott alacsony áron vehetjük meg ezt a remek masinát.

Xiaowa Smart Cleaner Youth Edition 10

A Xiaowa Smart Cleaner Youth Edition porszívóról itt találhatjátok bővebb cikkünket: Minden, amit a Xiaomi új olcsó robotposzívójáról tudnunk kell

Az új porszívó az előrendelés alatt már megvásárolható. A szállítás április 29-én indul, így ha szeretnél az elsők között hozzájutni a géphez, akkor érdemes már most lecsapni rá itt: Xiaowa Smart Cleaner Youth Edition előrendelés

Ára is van, elő is rendelhető a Xiaomi olcsó robotporszívója 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.