Válassza az Oldal lehetőséget

Aranyból készül a PlayStation 4….

Aranyból készül a PlayStation 4….

…. gondolhatják a Brazil és az Argentín játékosok. Olyan hihetetlen drágán kínálja a Sony új konzolát, hogy kérdéses ki veszi majd meg.

ps4gold

Eddig a PlayStation 4 alacsonyabb ára volt az egyik lehetséges érv az Xbox One ellen szinte világszerte. Ám most kiderült, hogy ez csak az észak-amerikai, európai valamint ázsiai vásárlókat vonhatja el az Xbox-tól. Dél-Amerikában ugyanis olyan hihetetlenül magas áron kínálják a Sony új konzolját, hogy kérdés, van e olyan játékos aki egyáltalán meg fogja venni.

Még szeptemberben napvilágot látott, hogy 6500 pezót, azaz kb. 1100 dollárt kell fizetni a konzolért Argentínában. Már ez is egy elég félelmetes összeg, de ha megnézzük a brazil árakat, amit nemrég jelentettek be… hát az már igencsak a rablás felé hajlik. A brazil játékosoknak egész pontosan 3999 brazil reált kell kicsengetni, ami nagyjából 1850 dollárnak felel meg. Ez mai árfolyamon közel 405 000 magyar forintnak megfelelő összeg.

Mindez az import miatt befizetendő vámnak és áfának, a szállítási költségnek, valamint a kevés lehetséges felhasználónak köszönhető.

Több külföldi oldal kiszámolta, hogy ha egy Brazil játékos felül egy repülőre, amivel elrepül az USA-ba, majd ott vesz egy PS4-et és visszarepül Brazíliába, akkor is kb 650-700$-al kevesebbet fog költeni, mintha otthon megvenné.

Aranyból készül a PlayStation 4.... 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2