Válassza az Oldal lehetőséget

Arduino – a jövő technológiája

Arduino – a jövő technológiája

Az Arduino olyan elektronikai szoftvereket, eszközöket és egyéb kiegészítőket készít, amelyek jövőbe mutatóak, a legfrissebb technológiát képviselik, és tökéletes segítséget nyújtanak a fejlesztésekhez. Ezzel a számítástechnika és elektronika területén dolgozó innovációs szakemberek munkáját könnyítik meg, akik évről évre újabb fejlesztésekkel szeretnének előállni.

Arduino – a jövő technológiája

Termékcsaládok és garnitúrák az egyszerű felhasználhatóság jegyében 

Az Arduino számos felhasználói csoportot céloz meg termékcsomagjaival. Különböző garnitúrákat tervez közép- és felsőfokú oktatási intézmények számára, melyekkel az oktatást színesíthetik, de professzionális készleteket is állítanak össze a szakemberek részére. Ezeket a készleteket jellemzően mérnökök és robotikai szakemberek tudják hasznosítani az innovációs feladataik során. Az ilyen szakirányú oktatásban résztvevő tanulók és hallgatók az alapoktól kezdve profi szintig sajátíthatják el a számítógépek és egyéb elektronikai berendezések működési elveit.

Széles körben alkalmazható szoftverek

Elérhető a https://www.tme.eu/hu/katalog/p,arduino_881/ címen Az Arduino olyan szoftvereket tervez, amelyek lehetővé teszik, hogy az emberek világszerte könnyedén hozzáférjenek a fizikai világgal kölcsönhatásban lévő fejlett technológiákhoz. Szoftvereink nyílt forráskódúak, egyszerűek és hatékonyak, készek a felhasználók igényeinek kielégítésére, a diákoktól a gyártókon át egészen a professzionális fejlesztőkig. A cég szoftverei segítségével az automatizálási folyamatok, robotok, de az okos otthonok automatizált kapcsolódásai is egyszerűen programozhatók.

Hardverkészletek, chiptechnológia és alaplapok 

Az Arduino cég számtalan különféle panelt, alaplapokat, speciális modulokat, szenzorokat gyárt. A márka kínálatában minden szakember és cég meg fogja találni, amit IT vagy egyéb elektronikai feladataihoz, fejlesztéseihez keres. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az Arduino kínálata naprakész és jövőbe mutató, aktuális kínálatában nem lesznek elavult darabok. A márka támogatásával a fenntarthatóságot, önálló technológiai mechanizmusokat, a modern robotikát elősegítő fejlesztéseket, újításokat vihetünk véghez. Eszközeik, készleteik a csúcstechnológiás innovációkhoz biztosítják az alapot a jövőbelátó szakemberek számára automatizálás, robotika, fenntartható folyamatok vagy akár okos házak területén.

Még több high-tech elektronikai alkatrészre van szüksége? Látogasson el a tme.eu oldalra, ahol több mint 500 ezer termék közül válogathat! A kínálatban számtalan Arduino termékkel is találkozhat.

 

Támogatott tartalom

Arduino – a jövő technológiája 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.