Válassza az Oldal lehetőséget

Artillery Hornet 3D nyomtató kezdőknek is – akár meg is nyerheted!

Artillery Hornet 3D nyomtató kezdőknek is – akár meg is nyerheted!

Egyszerű összeszerelés, egyszerű használat, pontos nyomatok.

Artillery Hornet 3D nyomtató kezdőknek is - akár meg is nyerheted! 1

A Geekbuynig akciót hirdetett az új Artillery Hornet 3D nyomtatóra, amit kezdők is könnyedén használhatnak.

szeretném elkerülni a félreértést, így direkt nem írtam, hogy kezdőknek ajánlják, bár ez is igaz. Azonban ebből a mondatból sokan arra következtethetnek, hogy gyakorlottab, haladó nyomtató kezelőknek ez a gép nem megfelelő, pedig az. Mindössze arról van szó, hogy a használat, a beállítások, az összeszerelés a lehető legegyszerűbben lett megoldva.

Artillery Hornet 3D nyomtató kezdőknek is - akár meg is nyerheted! 2

Hogy mást ne mondják, a gép 95 százalékos sszeszerelési állpotban érkezik hozzánk, a gyári adatok szerint kereken 3 perc a beüzemelés időtartama. Aki rakott már össze teljesen lapraszerelt nyomtatót, az tudja, mekkora fegyvertény ez. Fontos az is, hogy a gép kábelezése jó rlszben rejtett, más részeiben pedig abszolút kubancolódás, tekeredés mentes megoldásokat használtak. Ez megint csak azoknak mond sokat, akik a maguk álta összeszerelt nyomtatóknál próbálták a képebelek ízlésesen eligazítani.

Artillery Hornet 3D nyomtató 32 bites alaplap, 220x220x250 mm-es építési térfogat, rendkívül csendes nyomtatás

Egyéb képességeiben azonban a gép teljesen profi. A nyomtatható tárgyméret 220 x 220 x 250 milliméteres lehet. A fúvoka a megszokott 0,4 milliméteres, a rétegvastagság pedig 100-300 mikron közötti. PLA, PETG és TPU anyagokkal dolgozhatunk, a nyomtatható fájltípus az elterjedt Gcode. Csatlakoztatási lehetőségnek USB és memóriakártya olvasó áll rendelkezésünkre.

A fejet két ventilátor hűti, de a leírás szerint ezek ultra halk működésű darabok (konkrétan azt írják, hogy aludni lehet nyomtatás közben olyan halk a gép). A léptetőmotorok 1,8°-os lépésszöggel 1/256 mikrolépéssel dolgoznak, az XY pozicionálási pontosság 10 mikron, míg a Z pozícionálási pontosság 100 mikron.

Artillery Hornet 3D nyomtató 32 bites alaplap, 220x220x250 mm-es építési térfogat, rendkívül csendes nyomtatás

Lényeges még, hogy a tártálca fűtőtt és edzett üveg bevonatot kapott, hogy a nyomtatott tárgyak eltávolítása könnyű legyen.

A mostani akcióban a gépet 179,99 dollárért vehetjük meg. Azonban ezt az árat tovább csökkenthetjük ha a szerencsekeréken kipörgetünk egy kupont (nekem 10 százalékost sikerült), illetve szerencsés esetben akár meg is nyerhetünk egy nyomtatót, ha a kerék jó helyen áll meg. A pörgetéshez be kell regisztrálnod, ha már regisztráltál be kell lépned az oldalra. Egy pörgetésre van módod, illetve, ha megosztod az oldal elérését az ismerőseiddel mondjuk a Facebookon, akkor még egyet pörgethetsz.

Katt ide:

Bevezető akció oldala a szerencsekerékkel

Termék oldala a vásárláshoz

Artillery Hornet 3D nyomtató kezdőknek is - akár meg is nyerheted! 3

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.