Oldal kiválasztása

ASUS ROG Vulcan ANC Pro -a játékhoz optimalizált headset

ASUS ROG Vulcan ANC Pro -a játékhoz optimalizált headset

PR-ASUS-Vulcan-ANC_gaming_headset-100x100Az ASUS piacra dobta a ROG Vulcan ANC-t, a világ első aktív zajszűrős, a professzionális játékhoz optimalizált headsetjét. 

A Vulcan ANC 85%-os aktív zajszűrője képes kiszűrni az olyan zajokat, mint például a számítógép ventilátorainak alacsony frekvenciájú zaja, a 30 decibeles passzív zajszűrő pedig tompítja az olyan környezeti zajokat, mint például a háttérben folyó beszéd. A mindössze 320 grammos eszköz könnyebb, mint az ugyanilyen méretű, hasonló modellek. A puha, „emlékező” hab és a lélegző, speciális japán szerves műbőr borítás garantálja a felhasználó kényelmét a hosszabb játékmenetek során is. Remekül hordozható: a headset összehajtható és könnyedén belerakható egy tokba a versenyek vagy LAN-partik közötti szállításhoz.

ROG-Vulcan-ANC
[+]

A Vulcan ANC nagyméretű, 40 mm-es fejhallgató-hangszórókkal van szerelve a tiszta, pontos hangvisszaadás érdekében. Az ASUS audioszakemberei széles hangtartományra optimalizálták a headsetet, így a visszaadott hang jól kiegyenlített, dübörgő basszusokkal és kristálytiszta közép- és magas hangokkal. A stílusos, levehető, penge formájú boom-mikrofonba zajszűrő technológia került, hogy a csapattársa tisztán hallják a beszédet a játékokban, ne zavarjanak a környező hangok.

A termék várható áráról egyelőre nincs információ.

Forrás: Sajtóközlemény

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink