Válassza az Oldal lehetőséget

ASUS Transformer PAD Infinity és a mostohagyerek esete

 

Bár a kijelző képességei is a belsőséghez tartoznak, azért mégis kívül van, szóval most tényleg arra koncentrálhatunk, ami a borítás alatt rejtőzik.

 TF700 purple_012

Sok féle processzort és GPU-t építenek napjaink tábláiba, de kétség kívül az NVIDIA Tegra neve az, ami talán a legjobban megdobogtatja a hozzáértők szívét. Az Infinitybe pedig Tegra került, ráadásul a legújabb, a hármas szériából, hogy teljesen pontosak legyünk a Tegra 3 T33. A Cortex alapú, négy maggal gazdálkodhat, órajele 1,6 GHz. A négy mag nem csak azért fontos, mert bődületes teljesítményt lehet belőle kihozni, hanem azért is, mert jótékony hatással van a fogyasztásra, így az üzemidőre. Az NVIDIA Tegra képes a nem használt magokat kikapcsolni, akár azt is megteheti, hogy a négy magból csak egyet használjunk, ha annak elegendő a teljesítménye.

 TF700 purple_013

A tálcát felnyitva mi is szabályozhatjuk, hogy a készülék milyen üzemállapotban működjön, és természetesen ez is nagy hatással van az üzemidőre. Választhatunk a normál, a kiegyensúlyozott és az energiatakarékos mód közül.

 

Mit kapunk még a hardverrel? Kapunk egy négy vertex shaderrel és nyolc árnyalóval rendelkező GeForce lapkát és kapunk 1 GB DDR2 memóriát is. A tesztkészülékben van még 64 GB belső memória is, de készülnek (tek) kisebb kiszereléssel is gépek, lehet 32 GB-os példányt is vásárolni. A bővíthetőség, ahogy az előző oldalon olvashattátok microSD kártyával történhet.

 TF700 purple_014

Rádiós adatkapcsolat lehet WLAN, mely természetesen támogatja az n szabványt, vagy Bluetooth, ami már 3.0-ás szabványú. Létezik HSDPA illetve LTE mobilnetet támogató verzió is, de ami nálunk járt nem tartalmazta ezt a lehetőséget.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2