Válassza az Oldal lehetőséget

ASUS Transformer PAD Infinity és a mostohagyerek esete

 

Elérkeztünk ennek a cikknek is a végére, Csak úgy f.stam a szavakat, hogy átadjak valamennyit abból az élményből, amit egy ASUS táblagép használata jelent. Az első oldalon panaszkodtam a mostoha sorsomra, most viszont kicsit örömködök miatta. Azért örülök, mert a szokásos egy hetes tesztidőszak elhúzódhatott három hétre, senki nem őrjöngött, hogy tovább kell a gépet küldeni. Talán mondanom sem kell, hogy kihasználtam ezt a három hetet.

 TF700 purple_047

Mit írhatunk összegzésképpen az ASUS Infinity padjáról? Nagyjából annyit, hogy hiába telt el a kiadás óta majd fél év, ez a pad még mindig igen combosnak számít a piacon. A külső, bár nincs túlbonyolítva elegánsnak mondható, főképp a fém hátlap miatt, mert ahogy jeleztem, az előlapon sokat nem lehet variálni, egy nagy üveg platni, ami tükörnek kevésbé, vágódeszkának pont megfelelő méret lenne.

 TF700 purple_023

Következzen az ár. Mert ugye mindennek van ára, annak, hogy három hétig tableteztem azaz ára, hogy írtam egy hosszú cikket mindenki örömére. Annak, aki meg is szeretné venni az ASUS Infinity TF700T 64 gigás verzióját, nos, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Hogy drága-e az Infinity? Minden csak viszonyítás kérdése. Üzlettől függően persze, de nagyjából annyit kell érte fizetni, mint egy Apple iPad 4-ért, amiben 64 giga memória és Retina Display van. Innen kezdve pedig csak ízlés dolga, hogy kinek melyik a szimpatikus. Szerencsém volt kipróbálni az almás padot, a magam részéről a Jelly Bean rendszerrel ellátott ASUS mellé tenném le a voksomat, ha szabadna egy független újságírónak ilyet csinálni. De nem szabad, így a voks letevését meghagyom így feltételes módban, döntsetek kedvetek szerint!

 

Végezetül és kiegészítés, még néhány mondat erejéig. Azok számára, akik szeretnének egy Infinity-t, de kevesebbet szeretnének fizetni érte, azok a Telenor kínálatában is megtalálják a gépet. Igaz, itt van 2 év hűség meg borsos havidíj, de cserébe 142 490 forint az ára, +, szóval plusz mint az IPS+ kijelzőnél, hogy 3G képes gépet adnak, amivel akár a buszon, akár a vonat klotyójában is lehet netezni. Ez a gép viszont eltér az itt bemutatott masinától. Tegra 3 helyett egy Snapdragon S4 SoC a központi egység. Ennek oka, hogy a Snapdragon lapkájában már eleve benne van a 3G támogatás, így nem kell újabb, több hardverrel terhelni a gépet. Szóval hajrá, közeledik a Karácsony, lehet kérni a zasszonytólcsaládtólférjtőlgyerekektőlkormánytól egy fasza tabletet!

 

 

 

.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2