Válassza az Oldal lehetőséget

AT-G100 – Full HD sportkamera 5000 forint alatt!

Nagyon szimpatikus, hogy nem is akar 4K kamerának látszani, az ára pedig azt hiszem nem igényel különösebb kommentet.

AT-G100 - Full HD sportkamera 5000 forint alatt! 1

Jön a nyár, nyaralás, kalandok, utazás, így itt az ideje egy sportkamera beszerzésének. Sajnos a komolyabb darabok még mindig 100 dollárnál kezdődnek, de ha valaki megelégszik a teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixees felbontással, akkor szinte nevetséges áron is tud kamerát venni. Ehhez persze kell egy kis csalafintaság, egy jó kupon meg bányász véna, hogy felturjuk a netet a jó ajánlatokért. Nos, mi azért vagyunk – többek között-, hogy ne nektek kelljen a netet túrni, hanem ránk bízzátok ezt!

AT-G100 - Full HD sportkamera 5000 forint alatt! 2

Most egy nagyon olcsó (kuponnal) kamerát ástunk elő, ami tényleg annyira kevés pénzbe kerül, hogy nyugodt szívvel me merném venni a gyereknek is, nem sírnék akkor sem, ha tönkre tenné vagy elvesztené. A kamera, ahogy azt olvashattátok FHD felbontású, és nem is akarja bemesélni nekünk, hogy ennél többet tud. A szenzor és a lakpakészlet gyártójáról nem kapunk információt, így meg kell azzal elégednünk, hogy az optika széleslátószügű, 140 fokos halszemoptika, ami alatt elméletileg egy 12 megapixeles érzékelő lapul. Képes 1920 x1080 és 1280 x 720 pixeles felbontásban 30 képkocka per másodperccel rögzíteni. Az akkumulátor nem túl combos, mindössze 400 mAh kapacitású, ezzel órákon keresztül biztos nem fog működni. Van benne wifi is, de ezt a kicsi akku miatt biztos nem erőltetném. Lényeges még, hogy maximum 32 gigás memóriakártya tehető bele, ez a kapacitás felbontás miatt untig elég is lesz. Kapunk hozzá tartozékként egy vízhatlan házat is, ezzel akár 30 méteres méységbe is merülhetünk anélkül, hogy a kamera károsodna.

AT-G100 - Full HD sportkamera 5000 forint alatt! 3

Összességében ez egy elég alap szerkezet, de jó szórakozást nyújthat, hiszen földön, vizen és levegőben is gyárthatjuk vele a vicces videókat!

A kamera már alaphangon sem mondható drágának a maga 7100 forintos árával, de ha használjátok a mellé kapott 30JUN kuponkódot, akkor az egészen nevetséges 4976 forintos vételárat kell csak kicsengetni érte.

Itt tudjátok megvenni: AT-G100 Waterproof FullHD 1080P WIFI FPV Action Camera


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

 

AT-G100 - Full HD sportkamera 5000 forint alatt! 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.