Válassza az Oldal lehetőséget

Átadták a BTel országos gerinchálózatának első teljes szakaszát

A tatabányai új generációs mikrohullámú távközlési hálózat kiépítésével, valamint Tatabánya és a komáromi kistérség optikai kábeles összekapcsolásával elkészült a Business Telecom Nyrt. (BTel) saját országos gerinchálózatának első teljes szakasza, amelyet március 8-án adtak át.

cloud-computing screenshot_20111117140523_nfh

Takács Krisztián, a BTel elnök-vezérigazgatója szerint az érintett térségekben az intézményi igények alapján elinduló kiépítés, majd a teljes gerincszakasz összekapcsolása a szolgáltatási minőség és sávszélesség mellett a hálózat rugalmasságát és biztonságát tekintve is jelentős ugrást jelent, illetve zárt, bérelt hálózatok kialakítását is lehetővé teszi. A BTel teljes mértékben saját eszközökre épülő, országos lefedettséget biztosító saját hálózata, amely a tervek szerint öt szakaszból áll majd, várhatóan 2015-re épül ki.

 A saját hálózat, amely a tervek szerint 2015-ig folyamatosan bővül majd, jelentős szerepet játszik a Business Telecom terveiben. A társaság 2011-2012-es kötvényprogramja során befolyt források egy részét rendszeresen a már rövidtávon megtérülő saját hálózati fejlesztésekre fordítja, és a kötvényprogram folytatásával, valamint tőzsdei terveinek megvalósításával ezt tervezi a jövőben is.

A BTel itt kiépült új, városi távközlési hálózata, amelyre már üzleti és lakossági előfizetők is csatlakoznak, jelentős költségcsökkentéshez segítette a helyi önkormányzatot és 64 intézményét. „Az utóbbi időszak visszajelzései rendkívül pozitívak: a BTel ügyfélköréhez együtt csatlakozó, a távközlési költségeken akár 50 százalékot saját beruházás nélkül megtakarító közintézmények, köztük hivatalok, iskolák, kórházak, jelentős ugrást tapasztaltak a szolgáltatási minőségben, sávszélességben” – emelte ki Takács Krisztián. 

Forrás: btel.hu 

Átadták a BTel országos gerinchálózatának első teljes szakaszát 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2