Oldal kiválasztása

Az Aruba Networks az Avenda Systems felvásárlásával erősít a vállalati Wi-Fi piacon

Az Aruba Networks az Avenda Systems felvásárlásával erősít a vállalati Wi-Fi piacon

Aruba_logoAz Aruba Networks a vállalati WLAN piac második legnagyobb szereplője bejelentette, hogy felvásárolja az Avenda Systems-t, melynek termékei a felhasználók mobil eszközeinek a céges hálózatokra történő biztonságos csatlakoztatását teszik lehetővé.

Dominic Orr az Aruba vezérigazgatója elmondta: „Növekedésünk motorja az okostelefonok, tabletek és persze notebookok használatának gyors terjedése, melynek üteme a közeljövőben sem fog lassulni. A felhasználók saját eszközeiket szeretnék a vállalati hálózaton is használni, és az Aruba MOVE architektúrájával biztonságosan és üzembiztosan tudjuk ezt a kényelmes használatot biztosítani.”

aruba_wifi
Forrás: itsun.hu

Az Aruba WLAN eladásai az elmúlt negyedévben 44%-os növekedéssel elérték a 119,4 millió dollárt. A bővülés a piaci átlagot jóval meghaladja, például a legnagyobb versenytárs ugyanebben az időszakban mindössze 8%-os növekedést tudott elérni. Az Aruba kitűnő eredményeit kimagasló teljesítményű, biztonságú és üzembiztonságú Wi-Fi eszközei mellett egyre inkább köszönheti a felhasználók mobilitását tudomásul vevő és azt támogató hálózati architektúrájának, a Mobile Virtual Enterprise (MOVE)-nak. A MOVE portfólió immár nem csak vezeték nélküli, hanem speciálisan a mobilitásra kihegyezett telephelyi vezetékes és távoli elérést biztosító eszközöket is magában foglal.

avenda

Nemes Dániel, az Aruba Networks-t hazánkban képviselő Biztributor ügyvezetője elmondta: „A rekord ütemű növekedésből Magyarország is kivette a részét. Az utóbbi időben az oktatási intézmények után több nagy pénzintézet, kiskereskedelmi- és iparvállalat döntött az Aruba technológiája mellett, valamint – a kisvállalati piacra fejlesztett Aruba Instant termékcsaládnak köszönhetően – a kisebb, de igényes cégek is egyre gyakrabban választják az Arubát.”

Forrás: Sajtóközlemény

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink