Oldal kiválasztása

Az Asus Republic of Gamers bemutatta a Pugio nevű gamer egeret

Az Asus Republic of Gamers bemutatta a Pugio nevű gamer egeret

Az ASUS új gamer egere 7200 DPI-s optikai érzékelőt, 150 IPS nyomkövetési sebességet és 30 g gyorsítást kapott. A gombok alatt 50 millió klikkelésig garantáltan működő Omron kapcsolókat találunk. Az egér testreszabható három zónás RGB háttérvilágítással is rendelkezik, amely 16,8 millió színt képes megjeleníteni. Az egérkábel fonott, a csatlakozó USB 2.0-ás.

pugio 01 mouse

A Pugio gamer egér egy push-fit kapcsoló aljzattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy különböző Omron kapcsolók cseréjével kísérletezzük ki a számunkra megfelelő kattanási ellenállást. Az Asus az egér mellé egy pár további Omron D2F-01F kapcsolót ad, hogy segítse az egér testreszabását. Az extra kapcsolók mellett találunk még további érdekességeket is. Ilyenek például az egér két oldalán található, két-két, opcionálisan konfigurálható letakarható mágneses gomb. A letakarás segítségével választhatunk, hogy játék közbenhány gombot szeretnénk használni, vagy akár úgy is dönthetünk, hogy egyáltalán nem kérünk gombot oldalra.. Az egér gombjai programozhatók a csomagban található ROG Armory szoftver segítségével. A szoftverrel beállíthatjuk az Aura RGB világítási hatásokat, kalibrálhatjuk az egér egyéb beállításait, és ezeket különféle játékokra beállítva profilokban el is menthetjük.

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink