Válassza az Oldal lehetőséget

Az elsők között kaphat Oreót a Xiaomi TV Box

Az elsők között kaphat Oreót a Xiaomi TV Box

A béta verzió már a tesztelőknél van, így elkezdhetjük vágni a centit.

mi box tv 4k 780x405

Nem sok gyártó mondhatja el magáról, hogy a TV Boxuk megkapja/ta a legfrissebb Android verziót, így a Xiaomi terméke nem csak az amúgy remek képességei miatt, hanem emiatt is egyre keresetté válhat. Nem mintha szüksége lenne erre, hogy népszerű legyen, hiszen a erős hardvert kapott, amin akár játszhatunk is, képes 4K adatfolyamok lejátszására, ráadásul a Bluetooth kapcsolaton dolgozó távirányítón keresztül hanggal is vezérelhető.

mi box tv experience

Az Oreo béta verziója egyelőre csak a teszterekhez jutott el, azokhoz, akik a tavalyi évben a béta teszter programba jelentkeztek. Emiatt aztán az átlagfelhasználóknak még vári kell egy keveset. Ez nem is baj, mivel úgy hírlik a béta még erősen bugos, az egyik első teszter a vezeték nélküli irányításnál számolt be hanghibáról. Jelenleg még nincs információ arról sem, hogy milyen újdonságok érkeznek az Oreóval, de ismerve a Xiaomit senki nem fog csalódni!

 

 

Mi Box 4K Műszaki adatok:
Négymagos ARM Cortex-A53 CPU
Mali 450 GPU
2 GB RAM
8 GB belső tároló
USB csatlakozó
HDMI 2.0a
Dolby Digital Plus
DTS Surround hang

A Xiaomi Mi Box 4-et 72 dollárért tudod beszerezni: ITT

Az elsők között kaphat Oreót a Xiaomi TV Box 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2