Válassza az Oldal lehetőséget

Az emberek 10%-ának fáj a feje a 3D-től

Az emberek 10%-ának fáj a feje a 3D-től

altKorunk egyik legdivatosabb irányzata a térhatású mozik készítése, milliók imádják, azonban elég nagy ellentáborral is rendelkeznek.

 

A 3D-ellenes emberek pedig sajnos legtöbbször nem eszmei okokból hagyják ki ezeket a filmeket, hanem kellemetlenséggel jár nekik órákon át a képernyőt vagy vásznat nézni. A felhasználók legalább 10 százaléka szem és fejfájásra panaszkodik. Ennek biológiai okai vannak, nevezhetjük betegségnek is, bár más területen ritkán éri kellemetlenség őket emiatt. Mivel a térhatást a készítők két eltolt képpel érik el, ezért a szemnek és az agynak meg kell dolgoznia a valósághű képért. Azonban akik különböző szembetegségekkel rendelkeznek, azoknak az agyuk veszi át a szerepet a szem helyett is, ezáltal túl nagy terhelésnek teszik ki azt, kialakul a fejfájás. 

alt

Az LLC számukra talált ki egy megoldást, mellyel nincsenek többé kellemetlenségek. Nagyon rossz az, amikor barátokkal vagy családdal szeretnénk megnézni az épp aktuális sikermozit, mindenki imádja a 3D élményt, de valakinek problémái vannak vele. Ekkor vagy mindenki 2D-ben nézi a filmet, vagy az illető nem tart velük/más társaságot keres. Ez senkinek sem kellemes kompromisszum, tehát ezentúl a ‘2D Glasses‘-zal bárki beülhet 3D-s mozira, viszont sima, hagyományos képet fog maga előtt látni, fejfájás nélkül. 

Az emberek 10%-ának fáj a feje a 3D-től 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2