Válassza az Oldal lehetőséget

Az Evercool beveti a lovasságot: érkezik a White Knight notebook hűtőpad

Az Evercool beveti a lovasságot: érkezik a White Knight notebook hűtőpad

A Evercool új, többfunkciós notebook kiegészítővel indítja az újévet. Az igencsak praktikus hűtőpad azonban többet tud, mint amit első hallásra elvárnánk tőle.

evercool_white_knight_01

Az Evercool úgy döntött, a notebook-hűtőpadok mezőnyében segítségül hívja a lovasságot, így hát hamarosan bevetésre kerül a White Knight névre keresztelt kiegészítő.

A „Fehér Lovag” egészen 17 colos méretig képes a hátára venni és hűteni notebookunkat. A fém váz mellé kihajtható fém lábakat is kapunk, így varázsütésre a hűtőpadunk máris kényelmes kis asztalként is funkcionál.

evercool_white_knight_03

A remekül kialakított fémszerkezet igen stabilan áll, így a nagyobb, nehezebb készülékek esetében sem lesz probléma. Nagyon kényelmes lehet ágyban vagy fekvő helyzetben történő notebookhasználat esetén.

evercool_white_knight_05

A – kettő az egyben – White Knight mindössze 1,8 kg tömegű, és egy 120 milliméteres ventilátor kapott helyet a padban, amely a 900-as fordulatszámot az USB porton kersztül felvett energiával biztosítja. Egyelőre a White Knight végfelhasználói árát illetően semmilyen információ nem látott napvilágot.

Forrás: TechPowerUp!

Az Evercool beveti a lovasságot: érkezik a White Knight notebook hűtőpad 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2