Válassza az Oldal lehetőséget

Az LG Wink család két új tagja

A két új készülék elsősorban a fiatal generációt, illetve az érintőképernyővel először ismerkedő felhasználókat célozza meg.

LG Wink T300
A tökéletesen tenyérbe simuló LG Wink T300 a sorozat legkompaktabb telefonja. Az LG Wink könnyedén zsebbe csúsztatható és 2,4 inches kijelzővel rendelkezik. A bővíthető memóriának, az MP3 lejátszónak, a 3,5-es jack dugónak és a beépített hangszínszabályozónak hála, a telefon zenelejátszóként is jól funkcionál, de a készülékből az FM rádió sem maradt ki. Az elegáns, kéttónusú megjelenés és az izgalmas, rajzfilmszerű kezelőfelület igazán egyedivé teszi a telefont.
Az LG Wink T300 kártyafüggetlenül az LG Mobile márkaboltban és webáruházban, továbbá viszonteladóknál is kapható mindössze bruttó 25 ezer forintos áron.

Az LG Wink család két új tagja

LG Wink Style T310
A 2,8 inches LCD-kijelzővel felszerelt, merész vonalvezetésű LG Wink Style T310 a sorozat legtrendibb tagja. Többféle színben választható, a karakteres előlap pedig a piacon elérhető egyik legegyedibb teljes érintőképernyős telefonná teszi. A Wink Style a T300-ashoz hasonlóan jó alternatíva lehet zenelejátszásra, rádióhallgatásra; barátainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolattartásra a népszerű közösségi oldalakon, mindez  különleges, egyedi kivitelben.
Az LG Wink Style T310 fekete-piros és fehér-narancssárga színekben, november második felétől lesz elérhető a Telenor hálózatában.

Az LG Wink család két új tagja

Az LG Wink család két új tagja 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2