Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Enermax Fulmo GT – a pokoli torony

Nagy, nagyobb, legnagyobb, óriási. A méret a lényeg, ahogy mondani szokták. A lényeg, de nem minden, hiszen egy marha nagy, de rossz minőségű számítógépház nem sok figyelmet érdemelne. Nem úgy az Enermax Fulmo GT, ami a gyártó egyik prémium terméke, ráadásul olyan méretekkel, amihez nem árt egy tágasabb lakást vásárolni.

3

 

 

A Fulmo GT, vagy kevésbé ismert nevén az Enermax ECA1092AG-BL az egyik legnagyobb számítógépház, amivel eddig találkoztunk. A doboza is hatalmas, így sok szép kép fér el rajta, Michelangelo is hagyta volna a fenébe a Sixtus-kápolna mennyezetét, és  inkább ide festette volna az ószövetség történéseit, ha tehette volna.

22

 

A tokban természetesen a házat találjuk vonostúl, de a házban vár még minket egy nagyobbacska börödnyi karton. Ebben csavarokat, a ház aljára szerelhető görgőket, kábel rögzítőket, sőt, még USB 2.0-3.0 adaptert is kapunk.

 

Bemutatjuk: Enermax Fulmo GT - a pokoli torony 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2