Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Enermax Fulmo GT – a pokoli torony

 

Most, hogy a külső bemutatásán túlvagyunk, kukkantsunk be a „házikóba”. Az oldallap lecsavarozása után megpillantjuk a Szabó családot (apuka, anyuka és három purdé), ahogy éppen úszóversenyt rendeznek az első traktusban kialakított feszített víztükrű medencében. A középső lakórész mellett, a garázsban áll a család két autója és a gyerekek elektromos homokfutója, amivel éjszakánként Szabó apuka szokott titokban csapatni kicsikét.

20 1

 

Ha valaki azt gondolná, hogy azért ez egy kicsit túlzás, annak igaza van. Valóban az, de nehezen lehetne másképp leírni azt a hatalmas belső teret, ami fogad minket. Ha számszerűsíteni akarnánk a dolgokat, akkor elég lenne annyit leírni, hogy a négy 5,25 colos meghajtó alá nem kevesebb, mint tíz darab merevlemez fiókot pakolt a gyártó, ráadásul a házba két tápegységet lehet szerelni, egyet az alaplap alá, egy másikat pedig fölé.

17 1

 

A hatalmas ventilátorokat már említettük a külső leírásánál, ám ezeket valós méretükben látni akkor is meglepő, de használhatjuk a megdöbbentő kifejezést is.

13

A kábelkorbács olyan méretű, és annyi kábelből áll, hogy egy finn szaunában is elegendő lenne, hogy véresre csapkodjuk a hátunkat. Ráadásként, a ventilátorok egy külön szabályzó egységet kaptak, ami egy apró nyák képében ücsörög a házba csavarozva. Erre, és a mellett lévő elosztóra összesen nyolc darab ventilátort köthetünk. A következő szám, a tizenkettes! Nem lottót húzunk, egyszerűen csak színesíteni kell a szöveget, ha már a mennyiségeket soroljuk. Tizenkét darab gumírozott szélű lyukon cibálhatjuk keresztül a kábeleket az alaplapi tálcán, hogy minden drót a megfelelő helyen kerüljön csak a szemünk elé, és elkerüljük a pókhálósódást, ami ennyi vezetéknél Murphy szerint is elkerülhetetlen.

8

 

Ha minden igaz, akkor mindent számba vettünk, ami számba vehető. A nagy felsorolásban jó elfáradtunk, így mi leginkább néhány csirkecombot vennénk a szánkba, de ezt csak a cikk befejezése után tehetjük meg. Erős jellemek vagyunk, első a munka!

15

 

Visszakanyarodva a Fulmo GT-hez, annyit mindenképpen le kell még írnunk, hogy az 5,25 colos meghajtók csavarmentesen építhetők be, de a 3,5-ös merevlemezeket bizony csavaroznunk kell a fiókokba. Minden fiók alján találunk kis gumigyűrűket, amiken keresztül rezgés csillapítva csavarozhatjuk be a meghajtókat. A bővítőkártyák beszereléséhez is szükség lesz csavarhúzóra, ami számunkra inkább pozitív, mint negatív jellemző.

12

 

A ház amúgy belül is fekete, becsukott oldallapnál a negró is világítana benne, ha a ventilátorok nem árasztanának kékes derengést. Erről eszünkbe jut, hogy a ventik a kikapcsolt állapottal együtt összesen hat féle fényjátékot tudnak produkálni, kikapcsolva természetesen a mélyfekete színt figyelhetjük meg.

 

Mit felejtettünk ki a leírásból? Azt hiszem semmit, gyorsan értékeljünk, hogy mehessünk a jól megérdemelt csirkecombokhoz!

 

Bemutatjuk: Enermax Fulmo GT - a pokoli torony 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2