Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Enermax Fulmo GT – a pokoli torony

 

Amikor a hazai forgalmazótól, a Bluechiptől elhoztam a házat, akkor az első kérdés, amit nekem szegeztek, hogy mekkora autóval jöttem. Nem igazán értettem a kérdést, amíg meg nem láttam a dobozt, amit be kellett pattintanom a csomagtérbe. Az első szó, ami a számat elhagyta a brutális volt. Gyorsan oda intettem egy targoncát, és megkértem a vezetőjét, hogy emelje fel a dobozt, de óvatosan, mert ha rám esik, matricaként végzem, és kétdimenziósként meghalni a Blikk címlapjára illő esemény lenne.

18

 

A méreteket még nem is írtam. A több mint húszcentis vastagság mellé 674 milliméteres magasság és 640 milliméteres mélység tartozik. Istállónak még kicsi, akváriumnak már nagy, legyen belőle számítógépház – mondhatták a teremtést megelőző pillanatban.

 

Az egész szerkezet a méretéhez illően jól van összerakva. A lemezelés megfelelő vastagságú, nem huppog, nem hajlik, nem akar a ház saját romjaiba dőlni. Igazán tisztességesen összerakott házikó, aminek megvásárlása ellen csak két érv szólhat. Az első, ha nem rendelkezünk akkora lakással, aminek az ajtaján befér, a másik, hogy sajnáljuk rá a 230 dollárnak megfelelő forintunkat. Sajnos hazai árral még nem szolgálhatunk, lévén a nálunk lévő kuckó az első, ami az országba érkezett.

10

 

Amúgy, ez az ár, ha valóban ennyi marad, akkor nem is nevezhető soknak egy összkomfortos házikóért. Ennél jóval gagyibb, de dizájnosnak mondott házért is elkérnek ennyit.

16

 

Összességében tehát elmondható, hogy véleményünk szerint megéri az árát. Aki ilyenbe költözteti a hardverét, az néhány évre letudta a házvásárlás nyűgét, gondját. 50 év múlva tutira bele fog férni az első mobil atomreaktor is, amivel korlátlan ideig üzemeltethetjük majd gépünket. Amíg ez az idő eljön, addig legyünk türelemmel, és elégedjünk meg a dupla tápegység becsavarozhatóságának lehetőségével!

 

A házat a Bluechiptől kaptuk bevizsgálásra. Köszönet érte, és a lehetőségért is, hogy hazánkban elsőként vehettük szemügyre! Jól esett!

tetszettEnermax Fulmo GT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2