Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Kolink – Gamer házak

A Kelly-Tech Kft. jóvoltából időről-időre felbukkannak oldalunkon Kolink házai. Alapos emberként minden egyes cikkben leírom, hogy ezek a házikók az abszolút belépőszintet jelentik. Igen ám, de ha így van, akkor hogy fér össze a gamer kifejezés a belépőszinttel?

 

1

Tudjuk jól, hogy a gamer címkével jelölt termékek általában jóval drágábbak az átlagos hardvereknél. Miért van ez így? Azért, mert azok, akik napi szinten játszanak a gépen hajlandóak a magasabb árat is kifizetni, ha ez által, némi előnyhöz juthatnak a játékban. Persze nem csak ez az ok, hiszen ahhoz, hogy előnyhöz jussanak jobb, precízebb, erősebb hardverre van szükség, legyen szó videokártyáról, alaplapról vagy egy egérről. A jobb hardver, nem túl meglepő módon, többe kerül, már csak azért is, mert többe kerül az előállítás.

A következő kérdés, hogy mitől lesz egy számítógépház „gamer”? Nos, alapesetben ezek a házak semmivel sem tudnak többet, mint egy nem gamer, ámde minőségi és drága ház. Ki szokták emelni a jó hűthetőséget, esetleg a külső meghajtók könnyű csatlakoztathatóságát, ám ezek az „extrák” nem hiányoznak más, hasonló árú házról sem. Mi akkor a különbség? Hát persze, hogy a dizájn! Egy gamer háznak mutatósnak, de akár extravagánsnak kell lennie, mert ettől lesz különleges.

 

Kolink

A bevezető végére már csak egy kérdés maradt. Mitől lesz gamer ház a Kolink házaiból? Extra tulajdonságok? Mutatós külső? Esetleg mindkettő? A következő oldalakon kiderül!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2