Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

A számítógépházak a cégnél három osztályba sorolódnak. A nevük nem különösebben fantáziadús, de legalább meg tudjuk jegyezni melyik előtag melyik csoportot jelöli. A legnépesebb csoport a BC előtagot kapta a nevében. Ez a Basic Case elnevezés rövidítése, ami szerény angol tudással is érthető, ez a belépő szint.

BC10

A házikók képei között kalandozva valóban nem egy nagy etvasz amit kapunk, de az egyszerűség úgy tűnik nem egyenlő az igénytelenséggel, legalábbis a RASURBO-nál nem az. A külső minden esetben egyszerű, de épp kellő mértékben mutatós. Mindenhol találunk megfelelő mennyiségű ventilátorhelyet, és a háttértárakból is elegendőt tudunk becsavarozni. Aki kimondottan célhardvert épít, annak a három merevlemez untig elég kell, hogy legyen, de annak sem kell szomorkodni, aki ennél többet használna, hiszen létezik olyan házikó is, ahova nem kevesebb, mint hét darabot csavarozhatunk be. Ez egy belépő szintű háznál talán kicsit sok is a jóból.

BC13

A lemezeléssel nincs különösebb gond, bár tény, hogy sok extrát itt sem kapunk. Viszont, a lemezek széle szépen vissza van hajtogatva mindenhol, így nem kell felidéznünk a régmúlt napok szépségét, amikor az olcsó házakkal hasogattuk a kezünket, mintegy vérünket adva egy-egy új konfigurációért.

SC05

A BC házak után, következnek az SC, vagyis Silent Case házak. Míg az előző csoport a legnépesebb volt, addig ez a legkevésbé az, mindössze két házikó tagozódott ide.

Az SC házak kapcsán a cikkíró erősen vakarja a fejét, hogy mit is írjon, mitől Silent a Silent. Az a helyzet, hogy azon túl, hogy tizenkét centis ventilátorokat csavarozhatunk bele, semmi csendeset sem találunk bennük. Az, hogy gyárilag nincs benne táp, a csendességet erősíti, de ez csak átmeneti, mert táp nélkül nehéz gépet építeni.

SC07

Ezek a házak külső és belső tekintetében sem térnek el lényegesen a belépőszintet képviselő BC házaktól. Ahogy azoknál, így most is csak azt tudjuk leírni, hogy a külső egyszerű, de megfelelő, a belső pedig minden extrát nélkülöző, de legalább normálisan összerakott.

GC01-rot-Front

A RASURBO házak csúcsát képviseli a GC széria. Nem meglepő módon ismét egy rövidítés, a Gaming Case család jelölése a GC. Ebbe a családba három, illetve, ha pontosak akarunk lenni, akkor két ház tartozik. Azért kettő, mert a GC-01 és a GC-02 csak színben tér el egymástól.

GC02-schwarz-Front

Ezek a házak egy picit becsapósak, mert egyrészről atraktív külsőt kaptak, másrészről viszont a belső kialakítás a faék egyszerűségével vetekszik. Lényegében a belépőszint és a Silent Case lemezelésével megegyező minőséget és bonyolultságot kapunk.

Xange - Logos

Az igazi csúcs a házak között a Xange elnevezésű produkció. Meglepő módon már a név sem szokványos, a belső pedig végképp eltér a többi darabétól. Itt végre találkozhatunk a csavarmentes szerelés lehetőségével, a lemezelés pedig szép fekete fényezést kapott.

A külső tekintetében is kapunk némi extrát. Az előlap műanyag betétje több színben is pompázhat, ahogy a felső lapon található kijelzők háttérvilágítása is hat különféle színre állítható. Ezek a kijelzők amúgy ventilátor sebességet és hőfokot képesek jelezni.

Xange - Innen

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2