Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Az utolsó oldalra maradtak a ventilátorok. Ez már csak azért is praktikus, mert rögtön össze tudjuk vonni az összegzéssel, így nem lesz nyúlfarknyi az oldal.

rasurbo_basic_silent_40mm_1

A ventilátorokról sem merünk látatlanba mást leírni, mint a gyártó által közölt adatokat. A légkergetők minden manapság gyakori méretben kaphatók, így 40 millimétertől a 120 milliméterig válogathatunk a kínálatból.

rasurbo_basic_silent_80mm_2

A ventik viszonylag halk működést ígérnek, a 12 centis sorozat például 16 dBA értéket kapott. Ezzel együtt minden ventilátor csúszócsapágyas, tehát nyomát sem találjuk napjaink jól hangzó – igaz néha csak nevében hangzatos – technológiáinak. Az idők során bebizonyosodott, hogy a csúszó, vagy precízebben siklócsapágyas megoldások is lehetnek halkak. Amiben nem vagy nehezen versenyezhetnek, azaz élettartam.

Összegzés

A RASURBO az a gyártó, aki sosem lesz kedvence egyetlen cikkírónak sem. No, nem azért, mert annyira rossz termékeket gyárt, egyszerűen csak semmi olyat nem kínál, amiről hosszú körmondatokban lehet lelkendezni.

BC12

Látható, hogy a termékek mindegyike a szolid belépőszint elérését tekinti célnak, ezt pedig manapság nem túl nehéz elérni. A házak, a tápok és a ventilátorok is azoknak a cégeknek lehetnek a kedvenceik, ahol kész gépeket építenek. Gyaníthatóan olcsón juthatnak német minőséghez, igaz, cserébe nélkülözniük kell minden csicsát.

Xange - Farbwechsel

A RASURBO csúcstermékei a középkategória alsó felét ütik meg, de ez pont elég arra, hogy azok számára, akik a belépőszintnél jobb, később bővíthető gépet szeretnének maguknak megtalálják a számításukat. Tápegységből a REAL Power széria képességek terén már a kicsit igényesebb vásárlóknak is jó megoldás lehet, házak közül pedig a Xange kínál egy picivel több kényelmet.

RAPM

Összességében elmondható, hogy a RASURBO nem az a gyártó lesz, akibe beleszeretünk. Termékei nélkülöznek minden hivalkodást, csak és kizárólag annyit adnak, amit adni kell ahhoz, hogy elfogadható minőségű gépeket építsünk belőlük. A cég saját magáról írt szavai megállják helyüket, vagyis „Just like with the cases, RASURBO is always offering the most suitable power supply for each application – with all necessary gadgets but without “bells and whistles”. Nos, se csengő se síp, és ez minden termékre igaznak bizonyult.

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2