Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatkozott a Xiaomi HOTO – minőségi kéziszerszámok

Bemutatkozott a Xiaomi HOTO – minőségi kéziszerszámok

Több féle áron és több féle kiszerelésben vásárolhatunk komplett csomagokat.

Bemutatkozott a Xiaomi HOTO - minőségi kéziszerszámok 1

A Xiaomi már nem az a márka, amit hosszasan kell bemutatni. Mind ismerjük az előnyöket, amik egy Xiaomi termék megvásárlásával járnak. Azt is tudjuk, hogy jó ideje már nem csak telefonokat, hanem szinte bármilyen műszaki eszközt vehetünk tőlük. Szerszámok eddig is voltak, de nem olyan módon, ahogy a HOTO márkanév alatt megjelentek.

A HOTO név alatt komplett csomagokat vásárolhatunk. A csomagokat értsétek úgy, hogy különböző sterszámkészletek vannak kis hordtáskában, ezek közül tudunk választani. Számszerint három variáció áll rendelkezésünkre, amik árban is, felszereltségben is eltérnek egymástól. Az első a HOTO Hand Tool Set, ami kéziszerszámokból áll, értéstek úgy, izomerő kell a használathoz, nincs motoros behajtó a csomagban. Kalapács, fogó, mérőszalag, csavarbehajtó bitekkel, ennyi fért a dobozba.

HOTO 12V Brushless Drill Tool Set

Az egyel nagyobb csomag a HOTO 3.6V Screwdriver Tool Set nevet kapta. Igen, jól gondoljátok, a 3.6V itt azt jelenti, hogy egy 3,6 voltos, motoros csavarbehajtó lapul a csomagban. A többi szerszám megegyezik az első változattal.

HOTO 12V Brushless Drill Tool Set

A harmadik csomag neve HOTO 12V Brushless Drill Tool Set, amiben már egy komolyabb csavarbehajtó található, amivel akár fúrhatunk is. Ehhez kapunk fúrószárakat is a csomagban a megszokott kalapács, mérőszalag, kézi behajtó és bitfejek mellé.

HOTO 12V Brushless Drill Tool Set

A végére az ár. A Goboo spanyol áruházában (hivatalos Xiaomi viszonteladók, 2 év Xiaomi garanciával) vehetjük meg a csomagokat elővételi akcióban. A szállítás várhatóan június második felében indul. Emiatt kapunk némi kedvezményt is, a legkisebb csomagot 39,99-, a közepeset 59,99- a legnagyobbat 99,99 euróért vehetjük meg. Az utolsónál ez félárat jelent.

HOTO 12V Brushless Drill Tool Set

Ha úgy érzitek, hogy szükségetek van valamilyik szettre, akkor fent a szövegben, a nevekre kattintva eljuttok az áruházba.

Bemutatkozott a Xiaomi HOTO - minőségi kéziszerszámok 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.