Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatkozott az iGO Horvátországban

A Zágrábban rendezett termékbemutatón déli szomszédaink is megismerhették a magyar fejlesztésű iGO GPS-navigációs szoftvert.

A Navigo Sistem, az iGO horvát disztribútora 2005. október 5-én bemutatta be az iGO GPS-navigációs szoftver SD memória kártyás változatát. A Zágráb melletti elegáns golf klubban rendezett termékbemutatón a sajtó munkatársai mellett jelen volt néhány kéziszámitógép forgalmazó és navigációs cég képviselője is. Az újságírók saját kéziszámítógépükön próbálhatták ki a progamot. A meghívottak között voltak külföldiek is. A Geoset szlovén navigációs cég képviselője az elsők között próbálta ki az új szoftvert. Jure Mohorie elmondta: bízik abban, hogy az iGO-t mihamarabb megismerhetik a szlovén autósok is. Az iGO Hrvatska i BiH 2005 | SD™ néven kiadott program, az iGO-tól megszokott módon, a jelenleg elérhető legpontosabb és legrészletesebb Horvátország és Bosznia-Hercegovina digitális térképet tartalmazza. A POI adatbázis is bőséges: 5300 „érdekes helyet” kínál az iGO memória kártya. A program viszont jelenleg csak horvát és angol nyelvű menüt, illetve navigációs hangot használ, valamint csak horvátországban kapható.

“Természetesen a magyar felhasználók részéről is van igény az iGO horvát térképes változatára, ennek ellenére önálló termékként idehaza nem fogjuk piacra dobni. Ezzel a döntéssel az iGO felhasználóknak szeretnénk spórolni, hiszen hamarosan megjelenik iGO Kelet-Európa térképcsomag, annak pedig része lesz a horvát térkép is, így a vásárlók kedvezőbb áron juthatnak hozzá, mintha külön vennék meg.” – nyilatkozta Kátai Attila, az iGO-t fejlesztő Nav N Go Kft. ügyvezető igazgatója.
A türelmetlenebb felhasználók mindenesetre már most megvásárolhatják a terméket 897 Kuna (121 Euró) áron.

A program magyar nyelvű változatát mi is teszeteltük, a cikket itt lehet megtekinteni.

Bemutatkozott az iGO Horvátországban

Bemutatkozott az iGO Horvátországban 1

A szerzőről