Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatta első ION-os netbookját a Point of View

A központi egység az Inteltől érkezik, minden más NVIDIA. Egyhe túlzással persze…

Májusban mutatta be ION-alapú, mini-ITX méretű alaplapjait a Point of View, amiket egy- vagy kétmagos Intel Atom processzorral párosított. A Mobii ION 230 elnevezést viselő netbook azonban eféle “szabadságot” nem ad, hiszen csupán egy központi egység alkotja a kínálatot, mégpedig az egymagos, 1,6 GHz órajellel rendelkező Intel Atom 230.

Bemutatta első ION-os netbookját a Point of View

Ennek ellenére a Point of View hordozható számítógépe az általános teljesítményt tekintve így is maga mögé utasítja a netbookok zömét, hiszen az CPU-t az NVIDIA ION-ja szolgálja ki. Ennek megfelelően a 10,2 hüvelyk nagyságú, 1024 × 600 pixel felbontású kijelzőt a GeForce 9400 mGPU hajtja meg, ami olyan adottságokkal vértezi fel a fekete, zöld és piros kivitelben megvásárolható masinát, mint a DirectX 10.0 ismerete, illetve a HD anyagok akadásmentes lejátszása.

Egyéb jellemzőit illetően is szépen helyt áll a PoV gépe, ugyanis a felszereltséget olyan összetevők teszik teljessé, mint a Realtek HD audiója, 1 GB kapacitású DDR2-es rendszermemória, 160 GB-os merevlemez, gigabites hálózati vezérlő, a 802.11b/g szabványokkal elboldoguló Wi-Fi, HDMI kimenet, két USB 2.0 port, egy audiokimenet és egy mikrofonbemenet, 1,3 megapixeles webkamera és 2 × 1,5 W teljesítményű hangszórópár.

Bemutatta első ION-os netbookját a Point of View

A Linux operációs rendszerrrel érkező Mobii ION 230 tömege nem éri el az 1,4 kg-ot, akkumulátora három- vagy hatcellás lehet, 2200 vagy 4400 mAh-s teljesítménnyel.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2