Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatta Vision termékcsaládját az Archos

Az új márka alatt megjelenő termékek versenyképes áron kínálnak minőségi kivitelezést, valamint gazdag funkcionalitást.

A Vision széria első fecskéje a “2 Vision” névre keresztelt modell: a készülék fizikai méretei leginkább egy bankkártyáéra emlékeztetnek, ennek ellenére (vagy éppen ezért) az elsődleges beviteli szerv egy 2 hüvelyk nagyságú érintésre érzékeny kijelző.  Az MP3, a  WMA, illetve a WAV fájlok megszólaltatásán túlmenően a készülék fényképek megjelenítésére is alkalmas, a mozgóképes anyagok lejátszásának képességéről azonban le kell mondanunk. A mikrofonnal, valamint FM rádióval is ellátott készülék alapkiépítésben 8 GB-nyi memóriával érkezik a boltok polcaira, azonban a microSD-kártyák fogadására alkalmas aljzatnak köszönhetően a rendelkezésre álló tárkapacitás még feljebb strófolható.

Bemutatta Vision termékcsaládját az Archos

A 2 Vision továbbfejlesztett változata — rendkívül meglepő módon — 3 Vision néven kerül forgalomba: a 3 hüvelyk nagyságú, szintén érintéssel vezérelhető kijelzővel ellátott modell kisebb testvére tudását videolejátszással, 14 órás akkumulátoros üzemidővel, FM transzmitterrel, stopperrel, kalendárium alkalmazással, valamint egy TV-kimenettel fejeli meg.

Szintén az Archos palettáján szerepel a Clipper névre keresztelt újdonság: az elsősorban a sportolók közösségét megcélzó lejátszó ugyan nem kapott kijelzőt, ellenben 20 grammos súlyával, 60 órára rúgó üzemidejével, valamint 2 GB-os tárkapacitásával ideális társ lehet edzéshez vagy szabadtéri kikapcsolódáshoz.

Az Archos újdonságai augusztusi debütálásukat követően hozzávetőleg 6000 (Clipper), 16 000 (2 Vision), illetőleg 29 000 (3 Vision) forintnak megfelelő összegért cserébe vihetők majd haza.

Bemutatta Vision termékcsaládját az Archos

Bemutatta Vision termékcsaládját az Archos 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2