Válassza az Oldal lehetőséget

Brutális sebességűek a Toshiba új SSD meghajtói

Brutális sebességűek a Toshiba új SSD meghajtói

A Toshiba bemutatta új, csúcskategóriás, XG5 SSD meghajtóját, amely BiCS 3D flash memóriát használ a nagyobb megbízhatóság, sebesség és kapacitás érdekében.

57778 202 toshibas 64 layer xg5 ssd rocks 2gb sec write speeds

 

A Toshiba új korszakot nyit a háttértárak világában az új XG5 NVMe SSD-vel, a vállalat első SSD-jével, amely a harmadik generációs 64 rétegű, 15 nanométeres csíkszélességgel készülő, BiCS 3D flash memóriát használ a meghajtójában. Az új technológiáknak hála a Toshiba megoldása 3000 MB/másodperces (3 GB/sec) olvasási és 2100 MB/másodperc (2,1 GB/s) írási sebességgel rendelkezik. Az XG5 SSD egyoldalas, M.2-es meghajtó, amely akár 1 TB kapacitással is rendelkezhet, élettartama pedig elérheti az 1,5 millió órát. A Toshiba új, nagyteljesítményű SSD-jei az XG5 sorozatban háromféle kapacitással lesznek elérhetőek, ezek 256 GB, 512 GB és 1024 GB. A Toshiba ultragyors, nagy kapacitású M.2 SSD-jét a legfontosabb OEM partnerek kapják, így találkozhatunk velük márkás asztali számítógépekben és hordozható gépekben egyaránt.

Brutális sebességűek a Toshiba új SSD meghajtói 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2