person_outline
cerca
  • programari
  • escrit:
  • Llegir: 1462

Finalment, els missatges al missatger de Facebook es poden eliminar

Revisió dels lectors: 0 / 5

L'estrella està inactivaL'estrella està inactivaL'estrella està inactivaL'estrella està inactivaL'estrella està inactiva

Diguem amb calma, ja era hora de fer-ho.

facebook zuckerberg


L'any passat, es va molestar que hi hagués una funció així que TechCrunch va informar que continuaré conversant amb Mark Zuckerberg. Els missatges de Mark van ser eliminats, però els seus es van mantenir visibles. A continuació, Facebook va dir que aquest mecanisme és un procés integrat per protegir la informació dels controladors, evitant posteriorment la fuga de dades. Concretament, això significa que els missatges de Mark s'eliminen automàticament després de l'hora establerta.

Bé, segons les últimes notícies, obtenim una solució similar a la del fet que podem eliminar les entrades enviades al lloc equivocat o possiblement incorrectes. En primer lloc, es pot utilitzar la nova característica en interfícies iOS i Android, que es pot utilitzar durant els minuts de 10 després d'enviar el missatge. Si suprimiu el missatge durant els minuts 10, se suprimirà el missatge en lloc del text. Quan suprimiu, podeu triar eliminar la nostra entrada només al nostre lloc o al contacte.