Válassza az Oldal lehetőséget

CES 2011: Brutális 3D TV-k

CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__A két nagy szörnyeteget az LG és a Samsung gyárában alkották meg, de rajtuk kívül egy harmadik érdekesség is felbukkant.

 

A 3D őrület tovább folytatódik, ezt az LG és a Samsung két high-end kategóriájú televízióval tetőzte meg Las Vegasban. Az utóbbi gyártó a világ legnagyobb Full HD felbontású 3D LED TV-jét mutatta be, amely nem kevesebb, mint 75 colos képátlóval rendelkezik. A termék érdekessége, hogy a LED háttérvilágításon kívül semmiféle technikai tulajdonságára nem derült fény, viszont néhány képet sikerült róla készíteni:

CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__ CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__

 CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__

A másik hatalmas TV az LG műhelyéből érkezett, ami tovább megy a képátlót illetően, ugyanis ez 84 colra emelkedett. Ekkora méretnél a Full HD felbontás, azaz az 1.920×1.080 darab pixel már akár kevésnek is bizonyulhat, ezt a gyártó is jól tudta, ezért a Full HD helyett már Ultra HD támogatást kapott a termék, ami azt jelenti, hogy 3.840 × 2.160 darab pixelt képes megjeleníteni és erre 150 cd/m2 fényerősség mellett képes. A 3D mód passzív szemüvegekkel működik. Modell azonosítót nem kapott, így nem is valószínű, hogy a közeljövőben meg fog jelenni a piacon.

CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__ CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__

Egy harmadik érdekesség is felbukkant a kiállításon, ami szintén az LG alkotott, de itt már nem a méret, hanem inkább a technológia dominál, ugyanis itt egy OLED TV-ről van szó. A termék 31 colos képátlóval és mindössze 2,9 mm vastagsággal rendelkezik, így elnyerte a „világ legvékonyabb OLED TV-je” címet. Az aktív mátrixos OLED kijelző felbontása Full HD, képminősége pedig a technológiából kifolyólag kifogástalan. Arról nincs információ, hogy ez a modell kapható lesz-e Európában vagy sem és ha igen, akkor milyen áron.

CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__ CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__

CES 2011KP Brutális 3D TV-k__CÍMJAVÍTÁS__

CES 2011: Brutális 3D TV-k 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2