Válassza az Oldal lehetőséget

CES – Zene a víz alatt – Sony Walkman NWZ-W273

A fejre illeszthető, vízálló Sony MP3 lejátszóval biztosított a kiváló minőségű zene az edzőteremben, futás, de akár úszás közben és még a zuhany alatt is.

NWZ-W270 White_In-situ_Run__5637_-1200

 

A Sony Walkman® NWZ-W273 a minőségi zenehallgatás szabadságát biztosítja minden sportágban. A speciális fejpántnak köszönhetően kiválóan illeszkedik a fejhez, teljes mozgásszabadságot biztosít. A választható méretű füldugókkal pedig maximális kényelem mellett zárhatjuk ki a külső zajokat.

W PR02_3col_wlb

A zenelejátszó 2 méter1 mélységig vízálló, így lehetővé teszi az úszók számára is, hogy edzés közben a kedvenc dalaikat hallgassák. A vízállóság további előnye, hogy edzés után az eszköz egyszerűen leöblíthető, így használata hosszú távon is higiénikus.

W std-f_B

A lejátszóra 4 GB zene tölthető fel rendkívül egyszerűen, akár Windows Media Player vagy iTunes2 segítségével. Akkumulátorának 3 perces gyorstöltése megközelítően 60 perces lejátszási időt eredményez, míg a készülék teljes feltöltésével akár 8 órán3 keresztül működőképes.

 

A Sony Walkman® NWZ-W273 zenelejátszó 2013. februártól lesz elérhető Európában.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2