Válassza az Oldal lehetőséget

CHIKADIV 1 literes búvártartály a kuponos listában

CHIKADIV 1 literes búvártartály a kuponos listában

A CHIKADIV tartály mellett komplett buvár szettet is találunk a csomagban

CHIKADIV 1 literes búvártartály a kuponos listában

A CHIKADIV 1 literes búvártartály egy újratölthető oxigénpalackos víz alatti búvárfelszerelés, amely búvárkodáshoz és sznorkelezéshez is alkalmas. A C004 modell tartálya fekete színű és 1 liter kapacitású, a használati ideje egy töltéssel 15-20 perc, de ezt az időt külső tényezők befolyásolják, mint például a hőmérséklet, a merülési mélység és a légzési sebesség. A Chikadiv  levegőkapcsoló szelepet alkalmaz, amely meghosszabbítja a gáz tárolási idejét. Az állandó nyomású szelep kialakítása jobban illeszkedik légzési ritmusunkhoz. A robbanásbiztos szelep biztonságos, ha a belső nyomás meghaladja az 5000 PSI-t, automatikusan kiszellőztet a nyomás csökkentése érdekében.

CHIKADIV 1 literes búvártartály a kuponos listában 1

A búvártartály 8 mm-es egyirányú töltőszelepe csatlakoztatható az utántöltő adapterhez. Lehetőség van nagynyomású kézi szivattyú vagy elektronikus szivattyú használatára is. Az egész palack 6061-es repülőgép-alumíniumból készül, 4 mm vastagsággal, ami jobban oxidáció- és korróziógátló. Az üzemi nyomás 3000 PSI alatti és ellenáll a tengervíz korróziójának. A búvártartály 1-2 évig használható és újrahasznosítható, de minden évben kötelező a minőségellenőrzés.

CHIKADIV 1 literes búvártartály a kuponos listában 2

A csomag tartalmazza a 1 literes búvártartályt, a hordozható táskát, az utántöltő adaptert, a búvárszemüveget és a szövettáskát. A csomag ára a BGXIFD395 kuponkóddal 91 400 forint, a szállítás EU raktárból történik. Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

CHIKADIV 1 literes búvártartály

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.